WOBs
 

До базових інструментів, які повинні бути присутніми в кожній косметичці, відноситься пензлик для тону. Він призначається для правильного нанесення і рівномірного розподілення тонального крему, хайлайтера, консилера чи коректора. З його допомогою можна придати обличчю ідеальні контури, замаскувати незначні дефекти і зробити колір більш здоровим, насиченим. Щоб щіточка для тонального крему і інших засобів повноцінно виконувала всі функції, важливо завжди звертати увагу на матеріал ворсу, форму пучка та довжину інструменту для максимально зручного користування. Всі ці особливості врахував виробник Вобс, саме тому він реалізує виключно якісні, надійні та зручні кісточки, які призначаються як для повсякденного, так і професійного використання.

 
WOBs

Щіточка для тонального крему - must have у створенні бездоганного макіяжу! На які інструменти слід звернути увагу?

щіточка для тонального крему ВоБс

Перед тим, як купити кісточку для нанесення тону, варто враховувати форму пучка. В залежності від неї, у бренду Вобс є в наявності наступні варіанти:

Плоска кісточка для тону. Виробляється вона із синтетичного ворсу, який ефективно вбирає тональний засіб і рівномірно переносить його на шкіру обличчя. Переважно компанія використовує таклон, матеріал приємної текстури, зносостійкий, міцний, проте в міру м'який, невибагливий у догляді. Завдяки тому, що даний інструмент максимально віддає декоративну косметику, покриття варіюється від середнього до плотного. Він дуже часто використовується у створенні вечірнього мейкапу, хоча на щодень теж підходить, особливо у тих випадках, коли на шкірі присутні прищики, які потрібно замаскувати.
Скошена кісточка для тону. Вона призначається для створення контурів, для прикладу, її часто застосовують для виділення скул і корекції форми носа. Переважно такий інструмент виробляється зі штучного ворсу середньої жорсткості.
Дуо-фібра. Для отримання даної кісточки виробник застосовує комбіновані матеріали, тобто і синтетичний, і натуральний ворс. Це дає змогу легко набрати тональний засіб і рівномірно розподілити його по обличчю. Такий пензлик для тонального крему ідеально підходить, адже має густу і м'яку текстуру пучка, тому підходить для рівномірного розподілення декоративної косметики та маскування ороговілої шкіри.
Округла кісточка для тону. Вона вважається універсальною, оскільки з її допомогою можна досягти як легкого, так і більш плотного покриття, все залежить від кількості тону, що ввібрався.

Щоб створити ідеальний мейкап, варто обрати пензлі WOBS для нанесення тону. Це не просто інструменти, за допомогою яких можна створити бездоганний макіяж, а справжні витвори мистецтва, адже виглядають вони дуже стильно, тому приносять неабияке естетичне задоволення. Щіточки виробляються з перевіреної сировини, тому служать довго, є приємними на дотик і екологічно безпечними. Більш того, товари Вобс повноцінно виконують усі необхідні функції, адже сприяють рівномірному нанесенню, розподіленню та розтушовуванню тону, і всі ці дії здійснюються дуже швидко, адже інструменти надзвичайно зручні.

 
WOBs

Плоска кісточка для тону, скошена чи округла: Вобс реалізує розмаїття інструментів для ідеального мейкапу!

пензлик для тонального крему  WoBs

Оберіть кісточки для макіяжу Вобс і переконайтеся в їх бездоганності. Завдяки їм, ваш мейкап вийде ідеальним, а процес нанесення засобів - максимально простим. На сайті wobs.ua представлені різноманітні моделі, тут ви знайдете інструменти для отримання як легкого, так і плотного пркриття, також є варіанти для створення чітких контурів, що є дуже важливим у коригуванні форми обличчя. Компанія застосовує пучки із натуральних, синтетичних і комбінованих матеріалів різної довжини, форми та густини. Кожна щіточка для тонального крему повноцінно виконує всі функції та гарантує неповторний результат. Експериментуйте, творіть і створюйте красивий мейкап, але ніколи не забувайте, що отримати його неможливо без правильно підібраної щітки для нанесення тонального крему. І саме такі товари реалізує компанія Вобс, бренд, продукцію якого обирають як для особистого користування, так і в професійній діяльності досвідчені візажисти.