WOBs

Вибір ідеальної щіточки для брів схожий на пошук ідеального аромату — у вас ніколи не буде лише одного інструменту. Кожна кісточка виконує свою власну мету, допомагаючи вам створити природні текстуровані брови за допомогою правильних продуктів. Головне – знати тип пензлика, що створить брови, про які ви мріяли. Тому броумайстри ретельно підходять до вибору інструментів, враховуючи всі нюанси, які можуть виникнути при нанесенні пігменту. Wobs вирішив розповісти, що саме є найголовнішим для професіонала при виборі пензлика для брів.

 

 
WOBs
пензлики для брів купити

Кісточка для брів та вій – на що звертають увагу при виборі професіонали?

Якісна кісточка для брів та вій – це та, з якою майстер має можливість працювати довгий час без потреби в заміні та яка допомагає створювати акуратний та точний мейк-ап. Тому при виборі пензлика майстри звертають увагу на декілька складових:

Ручку. Найважливіше - це зручність, оскільки інструмент має добре лежати в руці. Обирайте пензель для фарбування брів не занадто товстий або тонкий. Враховуйте, щоб він не був занадто важким, адже під час створення мейк-апу ви маєте відчувати власні рухи.
 
Матеріал. Для кремових засобів для брів та хни краще купити синтетичний варіант, який легше очистити від залишків косметики. Обираючи між дерев'яною і пластиковою ручкою, ви маєте зважати на те, що очистити пластик набагато простіше, тоді як дерево зазвичай вбирає в себе залишки пігменту.
 
Довжину ручки. Чим тонші лінії, тим коротші інструменти вам потрібні для роботи. Однак не перестарайтеся і не купуйте занадто короткі пензлики, з якими не буде зручно працювати.
 
Форму пучка ворсу. Тут кісточка для брів купити варто, відштовхуючись від техніки, в якій ви працюєте.
 
укладка брів

Ось основні щітки для брів, які є в кожного професійного майстра:

Скошені. Мініатюрна скошена щіточка для брів, що має тверді, звужені синтетичні волокна, ідеально підходить як розтушування пігменту. Цей тип чудово підходить для промальовування, окреслення та деталізації брів;
 
Матеріал. Щіточки конусоподібної форми із твердих натуральних волокон добре розчісують волоски та надають їм форми;
 
Пряма кісточка для брів. Цей тип призначений для роботи з густими текстурами та акуратного наведення чітких ліній на волосках.

Залишається лише питання – як обрати виробника якісних кісточок?

 

 

 

 
WOBs

Пензлик для брів Вобс – інструменти для макіяжу, виконані з увагою до кожної деталі

Якщо ви шукаєте пензлик для брів для справжніх професіоналів, то вам – до нашого магазину! Український виробник Вобс подбав про всі нюанси, на які звертають увагу броумайстри, та представив широкий асортимент кісточок, який ви шукаєте:

з правильним та акуратним ворсом;
різної форми для конкретних етапів у мейк-апі;
зі зручною формою ручки.

кісточки для професійного макіяжу

Обираючи wobs.ua кісточки для брів, ви стаєте на крок ближчими до ідеалу в майстерності візажу!