Мода на макіяж і доглядові ритуали постійно змінюється - і це цілком природно. Зовсім необов'язково приміряти на себе абсолютно всі тренди - але взяти те, що вам йде, - чому б і ні? І ми з задоволенням розповімо вам про б'юті і макіяж тренди сезону весна-літо 2 021!

Б'юті-тренди весни і літа +2021: які вони?

 

  1. Легкі смоки-айз без туші і накладних вій. Здавалося б - моветон. Але немає - новий тренд. Розтушовані матові пігменти підкреслюють глибину погляду, а завдяки легкому димному переходу очі набувають особливого обсяг. Цей варіант вимагає «голих» вій, так як його мета - не сексуальність, а елегантність і сила жінки. Щоб зробити очі «смокі» вам знадобиться стійкий олівець і матові тіні ідентичного відтінку. Можна зробити межреснічного стрілку - щоб позначити виразність очей, але насправді, можна обійтися і без цього. І це - той самий випадок, коли смоки добре поєднуються з яскравими губами, так як вії не перетягують на себе увагу і не створюють додаткового акценту.
  2. Повна протилежність попередньому варіанту. Атрибутами наступного варіанта модного макіяжу стали довгі котячі стрілки, чітко виділена складка століття і лялькові вії. Це - своєрідний реверанс модною зараз епосі супермоделей дев'яностих. Існує багато технік для досягнення результату, але в кожній з них вам знадобиться гелева підводка, туш, тіні для тушевки складки століття і накладні вії. Звичайно ж, такий макіяж - не на кожен день, а скоріше на вихід, або ж для тематичної вечірки. Але повірте, ефект точно того варто, виглядає цей мейк дуже красиво. Важлива частина втілення техніки - саме акцент на верхньому столітті. Штрих краще виконувати олівцем, відступаючи на міліметр вище складки і рухаючись по траєкторії природного розрізу очі. Очі повинні вийти злегка розкосими, буквально, котячими.
  3. Рум'яна знову в моді! А точніше - активні рум'яна. Якщо минулого літа ви повністю витрачали бронзер, або спостерігаєте «залишки розкоші», не поспішайте бігти за новим. У цьому сезоні мода вирішила інакше - підкреслювати загар за допомогою рум'ян. Несподівано, незвідане, але дуже цікаво. Найчастіше дівчата відмовляються від цього продукту, тому що бояться переборщити. Але зараз переборщувати цілком можна - насправді, це виглядає на обличчі дуже свіжо. Але все ще, дуже бажано, щоб відтінок на щоках був максимально релевантний відтінку на губах. Тоді макіяж буде виглядати гармонійно при будь-якої інтенсивності кольору.
  4. Макіяж без макіяжу. Тренд, який кочує з сезону в сезон, але зараз він максимально актуальний і дуже модний. Тонке тональний засіб, делікатний хайлайтер, напівпрозорі кремові рум'яна, відсутність туші і гель для брів замість олівця. Капелька прозорого бальзаму - і в дорогу. Виглядає це дуже красиво і максимально спокусливо.
  5. Автозагар. У тому числі - автозагар на обличчі. Адже літо - це про засмагу, а особою засмагати шкідливо. Насправді, правильно підібраний автозагар зможе запросто замінити вам повноцінне тональний засіб, так як автоматично зробить колір обличчя більш здоровим і більш свіжим. Ми радимо вам вибирати автозагар в краплях, які потрібно змішувати зі своїм звичайним кремом. Так гарантується максимально природне, рівномірне нанесення. А вранці можна додати крапельку туші, крапельку рум'ян і гелю для брів - і йти підкорювати світ!
  6. Слідом за макіяжем без макіяжу, дуже актуальним є манікюр без манікюру. Ніякого покриття - просто ідеальні, доглянуті нігті. Підпиляними, з насиченою кутикулою і відполіровані спеціальним бафом. Такий манікюр також часто називається японським.
  7. Чубчик. Це, звичайно, вже не про макіяж, але все ще про б'юті. Якщо ви вже кілька років поспіль відкладаєте «на потім» стрижку чубчика, то це той самий знак - пора! Кайф в тому, що можна проводити експерименти уздовж і поперек, вибираючи найбільш химерний дизайн гривки, будь вона розміром в сантиметр або настільки довга, що закриває очі. Можливо навіть контрастного кольору, натурального або екстремального неонового, - яка різниця? Ви, безперечно, в тренді! Особливо в моді, так звані, французькі чубчика. Наприклад, як у Бріжит Бардо або як у Софі Марсо. Як бути з укладанням? А як вам подобається. Можете не укладати зовсім і пускати укладку, в деякому сенсі, "на самоплив", можете укладати за допомогою прасування для ідеального ефекту, можете - за допомогою брашінга і фена, або ж бігуді-липучок для максимального обсягу. Все залежить від того, який саме ефект ви хочете отримати від вашого нового образу.
  8. "Літні" відтінки волосся. Якщо ви не готові кардинально міняти образ, попросіть вашого майстра по волоссю додати трохи "Хайлайт". Це не змінить імідж радикально, але зробить образ більш літнім, волосся виглядає як ніби вигорілими: і це дуже помітно освіжає.