Багато жінок переконані, що фарбування губ помадою за допомогою тюбика - це найкращий і найпростіший варіант. Проте мода на яскраві кольори диктує протилежне. Щоб отримати чіткі лінії, контури та форму, потрібно використовувати спеціальні пензлики для губ.

 

Кісточки для помади: правила вибору та користування

Обираючи кисті для помади, ми в більшості випадків керуємося власними смаковими вподобаннями, проте існують конкретні канони, які варто враховувати, а саме:

купити кісточку для губ

  1. Жорсткість ворсу. Надто тверді пучки можуть викликати подразнення, а м'які - створити не чіткий, а розмитий контур. Саме тому найкращими вважаються кісточки для помади середньої жорсткості.
  2. Форму пучка. Він може бути широким або вузьким. Також великим попитом користуються інструменти зі скошеним краєм. Широкі пензлики дозволяють покрити всю поверхність губ помадою за один раз. Але для отримання чітких ліній варто обирати вироби з вузьким пучком. Вони можуть стати чудовою альтернативою олівцю для губ.
  3. Особливості ручки. Існують кісточки для губної помади з короткою, довгою та регульованою ручкою. Останній варіант вважається найпрактичнішим, оскільки з його допомогою можна самостійно обрати найзручнішу довжину.
  4. Матеріал ворсинок. Варто знати, що замовити кисті для помади слід виключно зі штучних ворсинок. Справа в тому, що вони набирають необхідну кількість косметики, проте не втягують її у текстуру волокна. Що стосується кісточок з натурального пучка, то такі інструменти підходять виключно для роботи з сухими та порошкоподібними засобами. Саме тому для роботи з помадою вони не використовуються.

Кожна жінка повинна знати, як наносити помаду кісточкою. ПІдготовчий етап - скрабування, зволоження та використання бази. Роботу по нанесенню помади варто розпочинати з самого центру губ. Далі необхідно поступово розтушовувати засіб по основних лініях. Для отримання ідеального та чіткого контуру слід кінчиком пензлика окреслити лінії губ по кутиках. Увага! Після кожного використання потрібно доглядати за пензликами. Їх слід постійно мити теплою водою з милом. Необхідно також переконатися в тому, що вони висохли. Як і будь-які інші інструменти для макіяжу, їх слід змінювати щороку, особливо коли пучок стає жорстким або починає розтріскуватися.

 

Замовити кисті для помади в Вобс можуть як початківці, так і професіонали!

Купити пензлики для помади рекомендує магазин wobs.ua. В каталозі представлені товари українського виробника, який встиг себе зарекомендувати з найкращої сторони. WoBs пропонує широкий асортимент кісточок для губ різної товщини. В наявності є інструменти для роботи як з пухкими, так і тоненькими губками. Кісточки для губ купити тут варто і з наступних причин:

  • Виробник кісточок Вобс приділяє особливу увагу якості продукції. Для її створення використовуються виключно перевірені матеріали. Пучки не зношуються та не сипляться. Окрім цього, вони не подразнюють шкіру, адже відповідають необхідному ступеню жорсткості.
  • У магазині можна придбати кісточки різної довжини. В каталозі представлені і моделі з регульованою ручкою для максимально зручного користування.
  • Завдяки тому, що виробник плідно співпрацює з сучасними салонами краси, магазинами та школами макіяжу, він завжди залишається у тренді! Як тільки випускаються новинки косметики, він створює підходящі кісточки.
  • Доставка здійснюється по всій Україні “Новою Поштою”. Жителі Києва та передмість, своєю чергою, можуть відвідати офлайн-магазин.

Щоб створити ідеальний мейк, слід придбати найкращі пензлики для губ у магазині Вобс. Тут знайдуть все необхідне як професіонали, так і початківці в сфері візажу!