Віялові кісточки – неоціненний інструмент, який часто даремно залишають без уваги. Професійні візажисти знають всі їх секрети використання, проте більшість незаслужено оминає їх, вважаючи, що такі пензлі їм просто немає де використовувати. Проте віялова кисть для макіяжу може стати чудовим помічником у багатьох випадках. Пропонуємо разом розібратись у яких сферах вона може пригодитись. 

 

Для чого варто купити віяловий пензлик? Топ застосувань, де він стане найкращим інструментом

Багато людей сумнівається для чого потрібна віялова кисть для макіяжу. На перший погляд, може здатись ніби таку кісточку можна використовувати лише дуже рідко. Проте це не так. Одна із найпопулярніших причин чому хочуть купити віяловий пензлик – це можливість акуратно позбутися залишків макіяжу. Проте є ще й інші. Які? Спробуємо розібратися разом. 

віялова кисть для макіяжу

  1. Використовувати як пензлик для нанесення хайлайтера
    Вибір правильної кисті є ключовим у цьому моменті. І замовити віяловий пензлик для хайлайтера може бути надзвичайно вдалим рішенням. Для висвітлення всього обличчя підійде більша щітка віяло. Для невеликих ділянок потрібне більш точне нанесення (Перенісся, лук Купідона чи внутрішні куточки очей) буде більш доречний невеликий віяловий пензлик.
  2. Використовувати як пензлик для тіней на повіках
    Віяловий пензлик може прибрати надлишки тіней за декілька секунд. Це найчастіше його застосування. Тож якщо макіяж наноситься швидко і не дуже ретельно, або просто наявні залишки тіней віялова щіточка допоможе швидко і легко прибрати їх. 
  3. Для нанесення маски на обличчя
    Це трохи незвичний, але дуже зручний спосіб. Деякі люди використовують пальці, щоб наносити маску на обличчя. Проте віяловий пензлик робить нанесення більш гладким, рівномірним, не створює залишків продуктів. Купити віялові кісточки у цьому випадку – означає забезпечити собі нанесення як у салоні.
  4. Для нанесення пудри
    Віяловий пензлик чудово підходить для нанесення бронзатора, рум’ян, тональної пудри, пудри для фіксації та будь яких інших пудрових засобів макіяжу. Така кисть буде універсальним солдатом у вашій косметичці, що з легкістю впорається з декількома завданнями і ніколи не буде зайвою у косметичці. Можна купити макіяжні кисті в формі віяла для постійної швидкої роботи з пудрою. 
  5. Для ультрачіткого контуру
    Якщо вам до вподоби ультрачіткі контури, то віялова кісточка вам обов’язково допоможе у цьому. Край кісточки створює ідеальні вилиці, або чудово підходить для контурування носа, оскільки створює чіткі тіні. Головне, використовувати більш щільну щетину, щоб отримати достатньо чіткі лінії. Також купити віялові кисті буде доречно для вечірнього макіяжу, адже саме там таке контурування застосовується найчастіше. 

 

Де купити віялові кісточки першокласної якості? Wobs – найращий вибір для любителів та професіоналів

Виробник Вобс – лідер на ринку інструментів для візажу з 2008 року. І таку популярність серед клієнтів йому забезпечують європейські стандарти якості, наявність різних моделей і ворсу та дбайливе ставлення до клієнта. Професіональні консультанти підкажуть відповідь на будь-яке ваше запитання та допоможуть з вибором. Кожна кісточка ретельно запаковується у картонну коробочку, відправка здійснюється у той самий день, а до кожного замовлення додається невеликий подарунок. Щоб самому пересвідчитись у першокласній якості – заходьте на сайт wobs.ua.