Довгі і густі вії з давніх давен були мрією чи не кожної дівчини, яку далеко не кожна могла здійснити. Якщо зачіску можна було змінити, а бровам надати потрібну форму, то з віями неможливо було здійснити будь-які маніпуляції, крім підфарбування. Зараз таку можливість дарують накладні вії, через що вони такі популярні. Проте часте використання накладних вій може призвести до пошкодження власних. Щоб ваші вії приковували погляди варто дбати про них, та використовувати якісні щіточки для вій. Це допоможе створити ефект накладних вій без жодного їх травмування та неймовірних зусиль.

 

Кісточки для вій, які змінять ваш погляд: всі види та призначення

Дехто гадає, що кисті для вій мають одну або максимум дві моделі і не дуже відрізняються між собою. Ця помилка є особливо поширеною у новачків, адже купити пензлики для вій можна для надзвичайно різних потреб: 

купити щіточки для вій

  1. Для створення обєму
    Це пензлики з великим діаметром та густою щетиною. Вони ретельно розчісують та відділяють всі вії між собою, позбавляючи ефекту «павучих лапок».
  2. Для створення ефекту підкручування
    Ці кисті мають невеликий вигин та коротку щетину. Купити щіточки для вій такого типу буде особливо корисно для тих, хто має довгі, проте прямі вії і через це вони не настільки помітні. 
  3. Для візуального подовження вій.
    Конусоподібні пензлики у вигляді подвійної спіралі мають різну довжину щетинок, що робить вії більш виразними.
  4. Для візуального подовження та обєму 
    Спіралеподібні пензлі водночас із довгими та короткими щетинками одночасно підіймуть вії та нададуть їм потрібної форми.
  5.  Для фарбування та роботи зі світлими віями. 
    Ці моделі мають густу щетину та ворсинки різного розміру. Купити пензлики для вій найкраще буде блондинкам або рудим дівчатам, або для роботи у салонах краси. 
  6. Для створення ефекту накладних вій 
    Це саме ті щіточки для вій купити які хочуть безліч клієнтів щодня, адже вони мають неймовірний ефект. Кисть у формі кулі допомагає добитися саме такого вау-ефекту і натуральні вії зовсім не відрізнити від накладних. 

Варто також зазначити, що замовити кісточки для вій найкращої якості – це лише половина результату. Не слід також забувати і про догляд за віями, адже щодня на них впливають багато факторів, що можуть спричинити їх руйнування, зокрема стрес і постійний макіяж. Ось декілька найкращих практик, що допоможуть зберегти їх здоров’я:

◉ Використання гребінця для вій;
◉ Зволоження вій;
◉ Використовуйте сироватку для вій;
◉ Правильно знімайте макіяж та накладні вії
◉ Дотримуйтесь корисного харчування.

 

Де замовити кісточки для вій першокласної якості? Все про замовлення у WoBs

Виробник Вобс – це компанія, що турбується не тільки про якість свого товару, але й про зручність замовлення та доставки. Всі пензлики та інструменти пакуються в індивідуальні картонні упаковки, що гарантує те, що вони точно не пошкодяться, на відміну від звичайних конвертів, в які упаковують більшість магазинів. Крім того, до кожного замовлення додається знижка на наступне замовлення або маленький подарунок. Всі замовлення відправляються день у день, тому зовсім скоро вони вже будуть у ваших руках. Ви також зможете проконсультуватися з нашими спеціалістами, якщо не знаєте, що вам підійде краще, або яку модель вибрати вони з радістю допоможуть з кожним питанням. Заходьте на wobs.ua та вибирайте все найкраще для свого макіяжу.