Чомусь прийнято вважати, що стрілки йдуть не всім, а також візуально зменшують очі. Але це зовсім не так. Існує безліч різних типів стрілок, різних розмірів і довжини. І деякі з них чудово працюють на візуальне збільшення очей. Сьогодні ми хотіли б трохи докладніше поговорити саме про це: про те, як саме можна візуально збільшити очі за допомогою стрілок.

 

Стрілки, що візуально збільшують очі: як малювати їх правильно?

  1. Починайте малювати тонку лінію від внутрішнього куточка ока, злегка потовщуючи її до зовнішнього. При цьому хвостик не треба виводити за межі ока: це візуально його звужує. Таким чином, стрілка може бути навіть дуже широкою, а її хвостик – коротким, що візуально витягує око. Але й не обривайте хвостик - хоча б мінімальний, але він повинен бути присутнім. За рахунок цього збільшення ширини стрілки до зовнішнього краю, очі візуально здаватися більше, а макіяж очей буде візуально закінченим і акуратним.
  2. Не робіть підводку під очима, або зробіть її олівцем на 1/3 від зовнішнього куточка ока і дуже добре розтушовуйте: візуально це має виглядати не як лінія, а як легкий серпанок. Димка завжди візуально збільшує очі, а ось чіткі, графічні лінії завжди візуально зменшують. Враховуйте це при побудові свого макіяжу очей, якщо ваша мета візуально збільшити очі. Але під очима, у жодному разі, не повинно бути жодних чітких ліній.
  3. Добре профарбуйте слизову оболонку білим кайалом - так білок ока візуально стає більше, отже, і саме око теж. Відмінним варіантом буде також світло-рожевий, або світло-бежевий кайал. Ці відтінки виглядають навіть природніше, ніж білі.
  4. Ще один варіант стрілки, що збільшує очі, - це стрілки під нижніми віями, виведені за межі внутрішнього куточка ока. Стрілки по верхньому віку намалюйте від початку ока і продовжіть до зовнішнього куточка, сильно не потовщуйте її, виводьте за межі зовнішнього куточка ока, піднімаючи хвостик нагору. Ви також можете промалювати простір між двома стрілками будь-яким світлим кайалом. Ця техніка макіяжу називається "роз'єм". Але майте на увазі, що це вечірній варіант, а не денний. І підійде такий макіяж для особливих заходів, де і яскравість доречна, і коли ви можете собі дозволити повозитися з макіяжем довше.
  5. Будь-яка розтушувана стрілка - це також відмінний, безпрограшний варіант. Якщо ви звикли малювати стрілку підводкою, спробуйте перейти на олівець і розтушувати верхню межу стрілки за допомогою маленького синтетичного пензля. А потім закріпіть олівцеву форму темними тінями, а зону розтушовки – тінями середнього рівня насиченості. Вуаля – розтушувана стрілка готова.
  6. Абсолютно завжди, коли ви малюєте стрілки, у жодному разі не забувайте про опрацювання складки верхньої повіки. Якщо ви цього не зробите, очі будуть виглядати, буквально, плоскими і, звичайно, маленькими. Тому на всю повіку наносите праймер, потім - світлі тіні (матові або шиммерні - на ваш смак), а в складці століття розтушуйте коричневі або сіро-лілові матові тіні. Якщо ви хочете ще додатково збільшити очі - розтушуйте тіні у напрямку брів. Якщо вам подобається мигдалеподібна форма – відводьте форму тушевки до скронь.

Загалом візуально збільшити очі можна не лише за допомогою стрілок, тут добре працюють різні техніки.

  1. Наприклад, щоб збільшити очі, спробуйте користуватися олівцевою технікою. Промалюйте олівцем війний край верхньої повіки: чим ближче до внутрішнього куточка, тим тонша має бути лінія. Ми рекомендуємо вам використовувати в цьому випадку для підведення. Потім підведіть нижню повіку, але тільки міжвіковий простір і тільки до середини ока. Ретельно розтушуйте підводку та нанесіть тіні. Якщо в цьому випадку ви вирішите додати стрілки, обов'язково виводьте їх за межі зовнішніх куточків очей у напрямку до кінчиків брів. Колірна гамма тіней може бути абсолютно будь-який - вибирайте те, що підходить саме вашому кольоротипу.
  2. Підкреслена нижня повіка також може візуально збільшити очі. Але враховуйте, що вони також будуть виглядати круглішими (а не мигдалеподібними). Спробуйте на додаток до вашої звичної розтушовування тіней додати маленькою пензлем-олівцем темно-коричневих тіней по лінії зростання нижніх вій, а потім додатково розтушувати цю лінію. Ви побачите, що ваші очі значно візуально збільшаться.

 

Які пензлики потрібні для малювання красивих стрілок?

Насправді, саме правильно підібрані кисті відповідають за красу ваших стрілок. Потрібні кисті малюють начебто самі собою. Найбільш популярними є два варіанти – кисть для тонких ліній, а також тонка кисть зі скошеним зрізом, яка дозволяє намалювати ідеальний "хвостик" стрілки. Саме такі пензлі ви можете знайти в асортименті інтернет-магазину Wobs.ua. Висока якість, доступні ціни, великий вибір і ті пензлі, які малюють стрілки, буквально, самостійно, - все це у нас!