Тонкі стрілочки виглядають делікатно та ніжно, а широкі - ефектно та помітно. Вони подобаються жінкам тому, що з їх допомогою можна підкреслити очі, продемонструвати свій настрій. Щоправда, не всі леді знають, як намалювати тонкі стрілки максимально акуратно. Тим, хто проводить цю процедуру вперше, буває складно отримати ідеальний результат. Адже стрілки повинні бути не лише рівними, а й симетричними по відношенню до очей. Щоб зробити погляд виразним, а макіяж - ідеальним, необхідно придбати пензлики для малювання стрілок. Від їх якості та характеристик в цілому залежить результат.

 

Широкі чи тонкі стрілочки: як кісточки для макіяжу очей впливають на результат?

Щоб отримати чудовий мейк, який буде притягувати увагу оточуючих, недостатньо купити хорошу підводку чи олівець. Дуже важливу роль відіграє якість кісточок. Перш за все, варто звернути увагу на форму ворсинок. Вони можуть бути як злегка видовжені та максимально вузькі, так і ширші. По-друге, слід поцікавитися матеріалом ворсу. Для таких цілей найкраще підходять інструменти зі штучними ворсинками. Вони ідеально гармонують з рідкою косметикою, оскільки не вбирають її повністю. По-третє, рекомендується поцікавитись довжиною основи. Надто короткі чи, навпаки, задовгі пензлики для стрілок купити не варто, адже процес нанесення підводки чи олівця буде незручним.

Після того, як ми визначились з тим, яка кісточка для стрілок використовується, можна приступати до перегляду основних правил їх створення. Ітак, щоб макіяж вийшов ідеальним, слід спочатку визначитись з різновидом стрілочок. Вони можуть бути тонкими, широкими, подвійними, “арабськими”, з ефектом “котячого ока”. Про кожен вид ми і поговоримо більш детально. Отримати красивий мейк допоможуть наступні правила:

кисті для стрілок

◉ Щоб отримати тоненьку стрілочку, слід від внутрішнього кутика ока провести лінію паралельно війковому краю повіки. Війковий контур і “хвостик” потрібно з'єднати між собою. Непрофарбовані місця слід замалювати чорним олівцем або підводкою.
◉ Для отримання широких стрілок слід відповідні замовити пензлики для стрілок. Для цього потрібно набрати підводку на тонкий пензлик і виконати штрих у напрямку від кутика ока до складки верхньої повіки. Лінія повинна бути паралельно основі брови. Потім слід візуально поділити лінію вздовж контуру на чотири частини. Відступивши на 1/4 від зовнішнього кутика, слід провести лінію до кінчика «хвостика». На завершальному етапі з внутрішнього кутика ока проводиться плавна лінія до середини тієї, що була попередньо намальована. Ті самі ж маніпуляції стосуються олівця. Хоча для нього рекомендується використовувати інструмент з плоским і коротким або скошеним пучком.
◉ Подвійні стрілки – тренд 2022 року. Щоб їх намалювати правильно, варто починати макіяж із хвостиків стрілок. Наступний етап - промальовування лінії вздовж війкового контуру.
◉ “Арабські” стрілки підходять до вечірніх або святкових образів. Щоб їх зробити ідеальними, необхідно замовити кисті для малювання стрілок зі скошеним пучком. Акцент повинен бути чітко вираженим від внутрішнього кутика ока до зовнішнього. Фішкою такого мейку вважається широка і довга стрілочка до вилиць.
◉ Щоб добитися ефекту “котячого ока”, варто навчитися малювати припідняті стрілочки. Для цього використовується маленький синтетичний скошений пензлик для стрілок. Нічого важкого в цьому немає: від зовнішніх куточків очей необхідно провести лінії до кінчиків брів. За допомогою кісточки слід замалювати міжвійковий простір, а далі вже можна з'єднувати все плавною лінією.

Варто розуміти, що для створення ідеального макіяжу варто першочергово купити кісточки для стрілок. Те, яку довжину, ширину та форму ворсу обрати (плоску чи круглу), залежить від засобу (олівця чи підводки) та типу стрілок. 

 

Купити кісточки для стрілок виробника Wobs - створювати чудовий макіяж!

Виробник макіяжних кісточок Wobs пропонує лише найкращу продукцію. Товари, представлені в каталозі, ідеально підходять як для повсякденного, так і вечірнього чи святкового макіяжу. Вони не лише якісні, а й зручні. Завдяки таким інструментам, отримати ідеальний мейк буде ще простіше. До інших переваг кісточок, що є в наявності на wobs.ua, можна віднести:

різноманіття моделей для різних типів мейку;
високу якість (ворс не збивається та не осипається);
невибагливість у догляді (представлені пензлики легко миються та не втрачають своїх властивостей);
безпечність (всі матеріали сертифіковані).

У магазині Вобс дійсно є з чого вибрати. Тут знайдуть ідеальні пензлики для стрілочок як початківці, так і професійні візажисти. Вони отримають неабияке задоволення від процесу користування інструментами!