Весільний макіяж - це справа надзвичайно тонка. Кожна дівчина розуміє, що весілля - це якщо не головна вечірка в життя, то дуже і дуже важливе, хвилююче, в буквальному сенсі цього слова, доленосна подія. Саме до весілля дівчині готуються максимально ретельно, за багато місяців до торжества підбираючи наряд, образ, зачіску і, звичайно ж, макіяж.

В такий день все повинно бути ідеально: від бутоньєрки в кишені піджака нареченого, до макіяжу нареченої. Природно, тип макіяжу сильно залежить від способу, які вибере наречена, від типу торжества і від безлічі інших чинників, проте, дуже і дуже багато об'єднають всі весільні макіяжі.

Яким повинен бути весільний макіяж?

  • Весільний макіяж не повинен робити з нареченої іншої людини. Весільний макіяж як ніякий інший повинен підкреслювати достоїнства нареченої, приховувати недоліки і при цьому не перекроювати риси обличчя: важливо, щоб наречений дізнався на торжестві свою кохану.
  • Весільний макіяж повинен бути хоча б мінімально в тренді. Сьогодні в моді нюд, вчора в моді були стрілки, а завтра будуть Смоукі, природно, зовсім не обов'язково сліпо слідувати всім тенденціям, але важливо пам'ятати, що старомодний макіяж в будь-якому випадку "просаджує" весь образ повністю;
  • Весільний макіяж повинен бути максимально стійким. Це - один з найбільш важливих пунктів, на які варто звернути увагу. Важливо, щоб туш не потекла в зворушливі моменти, щоб підводка - НЕ відбилась, щоб помада не залишала сліди на губах і щоках нареченого, а тональний крем - НЕ сповз в декольте посеред урочистості. Саме тому, варто використовувати максимально надійні і стійкі косметичні продукти.
  • Весільний макіяж повинен бути непомітним. У поєднанні з попереднім пунктом про стійкість, це, звичайно ж, просто надзавдання: проте факт залишається фактом, весільне торжество, традиційно, починається днем ​​або навіть вранці, а в денному освітленні все "косяки" макіяжу стають надзвичайно помітними, а вже перевантаження косметичними засобами - тим більше.
  • Весільний макіяж повинен красиво виглядати на фотографіях. Тут - без коментарів, будь весільне торжество, незалежно від його масштабах, природно, відбивається на фото або навіть на відео. Тому, дуже важливо, щоб макіяж виглядав красиво не тільки тут і зараз, а й потім - на всіх фото.

Це - основні фактори, які необхідно враховувати при продумуванні весільного образу і його створенні. А тепер дозволимо собі дати кілька рекомендацій, які допоможуть кожній нареченій відчувати себе впевнено щодо свого макіяжу.

  1. Туш краще використовувати дуже стійку і водостійку. Весільні урочистості сповнені хвилюючих моментів, не можна, щоб вони відбилися на якості макіяжу.
  2. Обов'язково використовуйте праймери, що подовжують стійкість макіяжу і фіксатори. Відмінним фіксатором може служити термальна вода з дрібнодисперсним розпилювачем.
  3. Чи не експериментуйте! Перед весіллям не варто міняти догляд за обличчям, не потрібно відчувати в такий день на собі якісь нові продукти - ви ж не знаєте, як вони можуть себе повести. Використовуйте тільки найкращі, стійкі, перевірені засоби.
  4. Класичний весільний макіяж виконується, зазвичай, з акцентом на очах і це логічно: адже помада змаститься в лічені секунди, а виразні очі на фото - це відразу сто очок вперед образу. Втім, якщо вам хочеться виразних губ, спробуйте стійку матову помаду, яка не буде друкуватися ні на нареченого, ні на келихах. Такі зазвичай потрібно оновлювати тільки після банкету.
  5. Вибирайте світлі тони, адже саме такий макіяж буде виглядати максимально ніжно, але його наявність збереже виразність рис обличчя.
  6. Носіть з собою помаду і матирующие серветки, щоб в разі чого, поправляти макіяж.
  7. Не варто використовувати занадто щільний тон, легкого ББ-крему і корекції проблемних зон більш кроющим засобом буде досить.

В цілому, наше бачення весільного макіяжу максимально традиційно: підкреслити, а не намалювати заново, зробити макіяж стійким, але не важким, освіжаючим і при цьому помітним. Природно, це завдання абсолютно непроста, але ми сподіваємося, що з нашими рекомендаціями, ви виконаєте її на найвищому рівні.

Які кисті потрібні для створення весільного макіяжу?

Для створення весільного макіяжу, вам знадобиться весь ваш звичний арсенал кистей, вони всі повинні бути максимально якісними і добре наносити і розтушовувати всі косметичні продукти. Якщо ж ви до сих пір не обзавелися якісними кистями, то зараз - саме час. Тільки найкращі кисті, за допомогою яких можна створити розкішний макіяж, приємні ціни, широкий асортимент, швидка доставка і зручна оплата: з Вобс ви точно будете найкрасивішою нареченою!