Нанесення тіней – одна з основних частин макіяжу, в тому числі щоденного. При цьому існує безліч варіантів пензликів для тіней, які мають різний ворс, форми та розміри. Тому ми вирішили дати декілька простих порад, як саме потрібно обирати пензлик для тіней та який ворс підходить для макіяжу на кожен день.

 

Велика кісточка для розтушовування тіней або тонкий пензлик – який варто обрати?

Щоб обрати кісточку, вам спочатку потрібно визначитися з функцією, яку вона буде виконувати. Для щоденного макіяжу не обов’язкові моделі для професійних візажистів, однак, вони все ще мають бути якісними та точними. 

Для початку, вибір пензликів залежить від типу тіней, якими ви користуєтесь:

пензлики для тіней

  1. кісточки з натурального ворсу підходять для сухих тіней. Типи натуральних ворсів відрізняються різноманітністю – ви можете обрати лисицю, єнота, поні, білку, козу, соболя, рись та ін.
  2. кисті із синтетичного ворсу використовуються для рідких текстур. Серед синтетичних матеріалів ви також можете обрати той, що для вас найбільше до вподоби. Найпопулярнішим матеріалом є таклон, але Вобс у своєму каталозі також має кисті з тораю, латексу, силікону, гупілону та кукурузного РВТ волокна.

Окрім того, кисточки мають бути максимально зручними для вас, щоб ви могли наносити макіяж швидко та без зайвих проблем. Тому також важливими є колір кісточки, ручка і, звичайно, форма пучка. Ось основні типи, серед яких ви можете обрати улюблений:

◉ Велика куполоподібна кісточка для розтушовування тіней. Ідеальний вибір для початківців, щоб отримати бездоганне розтушування. Цей пензель для макіяжу очей може миттєво змішувати та підсвічувати кольори. 
◉ Пухнасті кісточки для тіней. Щоб створити природний градієнт кольорів, використовуйте пухнастий пензлик для макіяжу очей. Це чудовий вибір для створення смокі-айз і ефектного образу. Пухнастий пензлик можна використовувати для змішування різних відтінків тіней.
◉ Пензлик із загостреним кінцем. Пензлики довгі, вузькі та загострені ви можете використовувати їх для створення ніжних ліній та корекції дефектів. Вам варто купити кісточки для тіней цього типу, якщо бажаєте ідеальну штриховку тіней.
◉ Кисть з округлим кінцем. Ці пензлі для контуру очей можуть додати глибини вашому макіяжу. Також ви можете додати своїм очам більшої чіткості. Окрім того, користуватися цим пензлем для макіяжу очей досить просто, оскільки він достатньо малий, щоб допомогти вам наносити тіні точно.

 

Купити кісточки для макіяжу очей Вобс, що будуть для вас зручним аксесуаром на кожен день

Ви заслуговуєте на те, щоб виглядати привабливо кожного дня! Тому наш магазин пропонує купити кісточки для макіяжу очей, що стануть незамінним аксесуаром у ваші косметичці.

  • Wobs виробник кісточок – це бренд, який працює з 2008 року і має великий досвід з виготовлення та продажу кісточок для макіяжу всіх типів;
  • Ми регулярно розширюємо свій асортимент, в якому ви знайдете 300 типів пензликів;
  • Ми – команда професіоналів, яка співпрацює зі школами макіяжу та салонами, і тому знаємо про всі тренди в бьюті-індустрії;
  • Окрім кісточок, у нашому каталозі ви додатково знайдете засоби для догляду за кісточками та декоративну косметику;
  • У нас завжди можливо кісточка для розтушовування тіней купити недорого.

Створюйте красу навколо себе щодня разом з wobs.ua!