WOBs
 

Кисть бочечка представляє собою інструмент для візажу, який призначається для зручного нанесення і розтушовування тіней. Пензлик отримав таку назву завдяки досить цікавій формі, де ворс, конусоподібно звужений до кінчика, обтискається циліндричною гильзою.

кисть бочечка Wobs

Ці кисті для тіней стали затребуваними з наступних причин:

З їх допомогою вдасться зробити ідеальний мейк "smoky eyes", адже через досить компактний розмір ви не доведете тіні аж до самих брів.
Вони ідеально підходять жінкам, у кого навислі повіки. Тіні після нанесення ними розподіляються по шкірі рівномірно та не скочуються.
Пензлик для тіней у формі бочечки допомагає виконати ідеальне розтушовування та контрастний перехід від одного відтінку до іншого.
Застосовуючи центральну частину пензлика, вдається делікатно розтушувати війковий край.
Така кісточка для нанесення тіней часто використовується не лише у повсякденному, а й вечірньому макіяжі, адже дає змогу рівномірно розподілити блискітки.

Придбати ідеальний пензлик для тіней пропонує виробник професійних кісточок Вобс. Для створення інструментів ми застосовуємо виключно перевірені матеріали й інноваційні технології. Наша продукція користується попитом не лише в особистих цілях, а й в б'юті-індустрії. Її часто обирають професійні візажисти, які виконують ідеальний як повсякденний, так і вечірній мейкап. До речі, з нами співпрацює безліч салонів і шкіл краси, їх власники обирають саме нашу продукцію, адже вона найкраща як по якості, так і в плані зручності.

 
WOBs

Кісточка для розтушовування тіней у формі бочечки: на які моделі радить звернути увагу виробник Wobs?

Перш ніж купити пензель для тіней, вам варто визначитися з матеріалом, шириною насадки, довжиною ворсу та ручки. Серед найпопулярніших варіантів, які створює компанія Wobs, варто відзначити:

W3407. Пензлик округлої форми із ворсу білки ідеально підходить для роботи з тінями сухої текстури. З його допомогою вам вдасться зробити погляд більш чітким і виразним. Довжина інструмента складає 17,5 см, тому його дуже зручно тримати у руках і паралельно виконувати різноманітні маніпуляції.
W3550. Пензлик для розтушовування тіней виготовлений з ворсу лисиці. Завдяки м'якості, він ідеально підходить для чутливої шкіри. А ще текстура ворсу дає змогу досягти ідеального вбивання тіней і рівномірного їх розподілу. Довжина виробу складає 15 см, тому він зручний у використанні та не приносить жодного дискомфорту під час нанесення тіней.
W3135. Для створення кисті виробник застосував ворс кози. Цей матеріал призначається для роботи з сухими тінями. Інструмент підходить для розтушовки косметики, створення ефекту "smoky eyes" і делікатного нанесення блискіток.
W3549. Плоский пензлик з ворсу лисиці має округлу, загострену форму невеликого розміру, тому добре підходить для нанесення основного кольору та плавного переходу від одного відтінку до іншого, створення ідеальних стрілочок.
W3511. Кісточка довжиною 16.5 см та висотою ворсу 11 мм повноцінно виконує усі необхідні функції при роботі з сухими тінями. Вона наноситься дуже ніжно, дозволяючи уникнути скатування косметики. Для отримання бездоганного мейку застосовується ворс кози, який гарантує ідеальне розтушовування.

кісточка для тіней вобс

Ми, магазин пензлів wobs.ua переконані, що вибір кисті-бочечки стане ідеальним рішенням для створення красивого мейку, такий інструмент гарантує рівномірне розтушовування і плавний перехід відтінків.

 
 
WOBs

Оберіть ідеальний пензлик для тіней у нас!

Ми - виробник пензликів-бочечок, який приділяє увагу як зручності, так і якості інструментів. Завдяки тому, що у нас використовується натуральний і синтетичний ворс, кисті ідеально підходять для роботи з косметикою різної текстури, у тому числі кремової. Він не осипається навіть при регулярній експлуатації, оскільки міцно скріплений з гильзою. Замовляйте у нас інструменти для макіяжу як для особистих, так і професійних цілей. Виникли запитання - задайте їх нашим менеджерам, і вони нададуть на них детальні відповіді, що суттєво спростять процес вибору пензликів. Замовити кісточку для макіяжу і тіні - це підкреслити свій образ і зробити погляд особливим, а простота та зручність самих пензликів дозволяють виконувати різноманітні маніпуляції навіть початківцям! Ми радимо ознайомитися з представленими моделями і придбати ту, яка стане вашою надійною помічницею та допоможе зробити незрівнянний макіяж!