Як відомо, макіяж – це тонка робота, зокрема тому, що у процесі ви постійно маєте справу з лініями. Тонкі лінії у мейк-апі – це передусім малювання стрілок, акцентування контуру при нанесенні тіней, приховування дрібних дефектів. Напевно, кожна жінка знає, наскільки важко та клопітно наносити рівні стрілки. Саме тому, ви повинні мати у своєму арсеналі інструменти, що допоможуть намалювати тонкі лінії швидко та акуратно. Розповідаємо, як саме обрати та купити кісточки для тонких ліній.

 

Які кисті для стрілок мають бути в кожній косметичці?

Перед тим, як обрати пензлик, вам необхідно знати, які саме бувають кисті для стрілок:

пензлики для тонких ліній

  • Скошена кисть для стрілок — забезпечує неймовірну точність нанесення. Вона найкраще підходить для створення дуже тонких або ледь помітних ліній, а також просто створена для очей з капюшоном або монолідних очей. Скошені кисті для стрілок також мають дуже тонкий ворс, який додатково допомагає провести найтонші лінії.
  • Тверді пензлики зі скошеним ворсом призначені для розмазування підводок, додаючи вашим очам глибини та чіткості і створюючи ефектний димчастий айс, якого ви прагнете.
  • Якщо ви шукаєте щось більш тонке, кисть для стрілок із загостреним кінцем — найкращий засіб для вдосконалення невеликої крильчатої підводки, яка потребує більшої деталізації, а також чудовий пензлик для брів для створення тонких, схожих на волосся, штрихів!

Як вибрати найкращі кисті для тонких ліній? Звертайте увагу на наступні чинники:

  1. Функція. Кожен пензлик для підводки виконує певну функцію. Отже, якщо ви хочете дізнатися, який пензлик для підводки найкраще підходить для ваших потреб у макіяжі очей, спершу вам потрібно бути впевненими, який тип макіяжу для очей ви хочете стврити. Для гелевих підводок для очей, ви маєте використовувати пензлик для підводки з тонким наконечником. Він може бути скошеним або звуженим. Якщо ви збираєтеся контурувати повіку та навколо неї, виберіть пласку кисть, щоб отримати ефект димчастих очей. Тут вам стане у нагоді товстий або тонкий скошений пензлик. І якщо ви шукаєте найкращий пензель для підводки, який працює з гелями, кремами та пудрами, обирайте багатоцільовий плоский пензель або зрізаний пензель. 
  2. Матеріал. Пензлики для стрілок виробляються з натуральних або синтетичних матеріалів, таких як нейлон та поліестер. Натуральні пензлі чудово підходять для продуктів на основі порошку, оскільки вони допомагають розтушовувати та створюють гладке, природне покриття. Синтетичні кисті ідеально підходять для крему та рідких продуктів, оскільки забезпечують більшу точність в нанесенні цих засобів.

 

Купити скошену кисть для стрілок Вобс для створення вишуканих ліній

Як правильно купити скошену кисть для стрілок, що дозволить створити мейк-ап, яким ви будете пишатися? WoBs виробник виготовляє кісточки для професійного макіяжу і докладає зусиль, щоб наша продукція мала якомога більше переваг:

пензлики Wobs – це поєднання якісного ворсу та міцного наконечника, що забезпечує інструменту зносостійкість;
кісточки універсальні, тому підходять як для новачків, так і для професіоналів;
різноманітність типів натуральних та синтетичних ворсів – від білки, поні та лисиці до таклона та силікону;
за кісточками просто доглядати, а також вони легкі в дезінфекції;
бренд ВОБС дотримується принципів клієнтоорієнтованості, тому ви завжди можете звернутися до нас за консультацією.

Ми прагнемо створювати красу навколо себе і теж надихаємо вас на неї!