Щоб зробити красивий макіяж, необхідно серйозно віднестись до вибору кісточок. Вони відрізняються не лише формою та призначенням, а й типом ворсу. Пучки можуть виготовлятися як з натуральних, так і штучних ворсинок. Багато людей можуть спочатку припустити, що перший варіант якісніший, проте така думка хибна. Кожен інструмент виконує певні функції і підходить для конкретних цілей. У цій статті і піде мова про те, чим відрізняється штучний ворс від натурального та який з них де використовується.

 

Пензлі для макіяжу зі штучного та натурального ворсу: особливості, відмінності, сфери використання!

Обираючи кісточки для макіяжу, необхідно враховувати не лише їх форму, а й тип ворсу. Як згадувалось вище, він буває натуральним і штучним. Для отримання першого використовується шерсть тварин (соболя, білки, кози та інших). Пензлі для макіяжу із натуральних ворсинок ідеально підходять для роботи з косметикою на основі пудри. Такі інструменти не рекомендується використовувати з рідкими засобами, так як вони мають властивість їх швидко вбирати. Варто розуміти, що пензлики для макіяжу з натурального ворсу вважаються абсолютно безпечними для шкіри. Вони не викликають неприємних відчуттів, проте від них варто відмовитися жінкам, у яких є схильність до алергії на шерсть тварин. 

макіяжні кісточки

Для багатьох професійних візажистів невід'ємним інструментом у роботі є кісточка для макіяжу зі штучного ворсу. Чим вона особлива? По-перше, сучасні вироби характеризуються приємною текстурою. Для створення таких інструментів переважно використовуються натурон, таклон. На дотик вони приємні, не колять шкіру та не приносять дискомфорту. По-друге, ці інструменти вважаються гіпоалергенними. Вони ідеально підходять для жінок, у яких виникає алергія на шерсть тварин. По-третє, пензлики зі штучного ворсу вважаються невибагливими у догляді. Більш того, вони служать довше, ніж з натурального (при правильному використанні та зберіганні). Важливо також відмітити той факт, що такі кісточки універсальні. Їх можна спокійно використовувати для нанесення засобів як на основі підри, так і рідких. Особливість цих інструментів в тому, що вони не такі пористі, як натуральні, тому не вбирають косметики та не збиваються. 

Дізнавшись цю корисну інформацію, купити кісточки для макіяжу буде набагато простіше як професійному, так і візажисту-початківцю. Слід відмітити, що для отримання ідеального результату слід використовувати інструменти із різних типів ворсу. 

 

Купити кісточки для макіяжу в магазині Вобс - отримати якісні інструменти для вдалої роботи!

Купити кисті для макіяжу пропонує наш магазин Вобс. У нас представлений великий вибір пензликів для різних цілей. На сайті wobs.ua інструменти продаються як окремо, так і наборами. Останній варіант ідеально підходить для початківців, адже, придбавши його, у них завжди все необхідне буде під рукою. Професійні візажисти, своєю чергою, більш вибагливі, тому можуть обрати будь-який інструмент для конкретних сфер використання. Виробник Wobs пропонує купити пензлики зі штучного ворсу та натурального. Всі вироби характеризуються високою якістю, приємною текстурою. З їх допомогою неодмінно вдасться зробити ідеальний макіяж! Ми приділяємо увагу багатьом особливостям, у тому числі:

  1. Жорсткості пучків. У нас є в наявності інструменти різної жорсткості. Кожен з них підходить для конкретних цілей. Проте всі вироби характеризуються приємною текстурою. Вони не травмують шкіру та викликають виключно приємні відчуття.
  2. Кріпленню. Купити кисті для макіяжу з натурального ворсу та синтетичного у нас варто тому, що кожен пучок надійно прикріплений до основи. В процесі нанесення косметичних засобів та догляду ворсинки не випадають.
  3. Якості ворсу. Для нас надзвичайно важливо, щоб кожна наша клієнтка залишилась задоволена покупкою. А саме тому ми пропонуємо продукцію виключно з якісних і перевірених матеріалів.

Для створення неповторного макіяжу використання якісної косметики недостатньо. У нас Ви, шановні клієнтки, можете замовити чудові пензлики як зі штучного, так і натурального ворсу. Вони неодмінно Вам допоможуть отримати справжній шедевр!