За допомогою рум'ян можна скорегувати форму обличчя, підкреслити вилиці та придати обличчю здорового рум'янцю. Щоб ця декоративна косметика виглядала ефектно, важливо не лише обрати якісний товар, а й придбати підходящі пензлики. Від їх форми та матеріалу ворсинок напряму залежить результат.

 

Обираємо підходящі форми кісточок для рум'ян: що варто враховувати і на чому акцентувати свою увагу?

Вибираючи кисті для рум'ян і хайлайтера, спочатку слід звернути увагу на текстуру засобів, нанесення яких планується. Вони бувають порошкоподібними й у формі кремів. Для декоративної косметики рідкої текстури варто купити кисті для нанесення рум'ян зі штучним пучком. Особливість таких інструментів у тому, що вони не вбирають засобу та рівномірно розподіляють його по шкірі. Таким чином економиться його розхід. Якщо йде мова про порошкову (суху) текстуру, то в таких випадках ідеально підходить кисть для рум'ян з натурального ворсу. 

купити кісточки вобс

Форми пензликів для рум'ян також відіграють не менш важливу роль. Зараз можна придбати наступні інструменти:

  1. Маленькі і щільні. Це професійні кісточки для хайлайтера та рум'ян, які призначаються для створення ідеального вечірнього та святкового макіяжу. Вони гарантують щільне нанесення засобу, завдяки чому вдається чітко підкреслити вилиці. Щоправда, для повсякденного мейку їх використовувати не рекомендується, так як вони роблять його надто помітним.
  2. Середні, виконані у формі куполу. Ці форми кісточок для рум'ян розподіляють засіб таким чином, що він виглядає м'яким, не надто яскравим, проте ефектно підкреслює вилиці.
  3. Об'ємні та скошені. Це ідеальний варіант для повсякденного макіяжу. Такі замовити кисті для рум'ян варто тому, що вони допомагають рівномірно нанести декоративну косметику. Скошена форма дає можливість уникнути розводів і гарантує плавний, ледь помітний перехід. 

Купити кисті для хайлайтера та рум'ян можна різноманітні. Проте вибір підходящого інструменту напряму залежить від цілей його подальшого використання. Для створення замітного вечірнього чи святкового макіяжу рекомендується придбати вузенькі пензлики з густим та більш жорстким ворсом. Щоб лише освіжити свій зовнішній вигляд і придати щічкам мінімального рум'янцю у денному мейку, варто обирати більш об'ємні пензлі зі скошеним або ж куполоподібним краєм. 

 

Основні аргументи, чому слід купити кисті для нанесення рум'ян від виробника

купити пензлики для рум'ян

Виробник Вобс пропонує замовити великий вибір кісточок для рум'ян і хайлайтера. На сайті wobs.ua представлені інструменти, що характеризуються наступними важливими перевагами:

◉ Високою якістю як ручок, так і пучків. Ворсинки не залишаються на шкірі, оскільки міцно прикріплені до основи. Це дає можливість швидко та максимально зручно робити мейк.
Безпечністю. Для створення даних інструментів використовуються виключно сертифіковані матеріали, які не викликають алергії та подразнення шкіри.
Різноманітністю моделей. Виробник WOBS реалізує пензлики на всі випадки життя. Вони неодмінно пригодяться як візажистам-початківцям, так і професіоналам.
Зручністю. Тримати в руках кисті для рум'ян та наносити ними декоративну косметику не складає труднощів. Вони характеризуються ідеальною формою та довжиною.

Серед переваг покупки від виробника також варто відмітити:

швидку доставку по Україні та за її межами;
зручні форми оплати;
вчасне відправлення товарів у день замовлення (якщо воно було здійснене до 17:00);
безкоштовні професійні консультації й індивідуальний підхід до кожного клієнта;
постійне оновлення асортименту з урахуванням побажань сучасних салонів краси, магазинів косметики, шкіл макіяжу.

З магазином Вобс Ви завжди будете йти в ногу з часом. Повірте, використовуючи кісточки, які реалізуються тут, Вам вдасться набагато швидше навчитись створювати ідеальний мейк навіть без незначних дефектів!