Щоб виглядати красиво та доглянуто, кожна леді перед виходом на вулицю робить щоденний макіяж. Від святкового та вечірнього він відрізняється відсутністю заляпистості. Такий мейк-ап ніжний і легкий. Для того, щоб виконати ідеальний повсякденний макіяж, необхідно мати у своєму арсеналі професійні кісточки. Тут ми і розберемось у тому, які саме потрібно обрати для досягнення вау-ефекту!

 

Пензлики для макіяжу: купуємо найнеобхідніші інструменти для повсякденного мейку!

Кисті для макіяжу пропонуються різні, проте не всі вони підходять конкретно для щоденного. Для таких цілей варто придбати наступні інструменти:

кисті для щоденного використання

  1. Об'ємний пензлик для тонального крему, консилеру. Не всі дівчата використовують подібні засоби щодня. Але для того, щоб підкреслити тон обличчя та замаскувати недоліки (прищики, синці під очима), варто використовувати тонуючі засоби. Вони переважно наносяться після праймера. Щоб тональна основа рівномірно лягла, варто обрати об'ємні пензлики для макіяжу з м'яким заокругленим пучком із синтетичних матеріалів. Правильне їх використання дозволяє уникнути розводів. Увага! Багато жінок стараються розподілити засіб за допомогою пальців, але такий маневр не є ефективним. По-перше, тональна основа скочується, по-друге, можуть залишитися плями.
  2. Кісточки для тіней. Оскільки йде мова про щоденний макіяж, слід купити кисті для макіяжу більш м'які. Вони гарантують рівномірне розтушовування тіней та не залишають насиченого пігменту.
  3. Пензлик для брів. Щоб ідеальні купити кісточки для макіяжу, а саме для брів, варто звернути увагу на їх форму та ступінь жорсткості. Найефективнішими вважаються інструменти з твердим ворсом та скошеним краєм. Досить практичними вважаються двосторонні кісточки, де на одній з них розташована щіточка для розчісування брів.
  4. Пензлик для підводки. Такі кісточки для макіяжу купити рекомендується прихильницям стрілок. Вони повинні бути злегка видовженими та ультратонкими. Перевагу слід надавати виробам зі штучного ворсу, так як він не вбирає підводки.

Щоб мейк получився максимально акуратним і ніжним, слід правильні пензлики для макіяжу купити. Для повсякденного достатньо перелічених вище інструментів. Важливо, щоб вони були якісними та використовувались за призначенням!

 

Які кісточки для макіяжу купити пропонує магазин Вобс?

Виробник Вобс реалізує широкий асортимент пензликів для будь-якого типу макіяжу, у тому числі повсякденного. У нас представлені різноманітні інструменти, серед яких:

макіяжні кисті

◉ для брів і вій;
◉ для тіней;
◉ для стрілок;
◉ для помад і блисків;
◉ для хайлайтерів;
◉ для контурингу;
◉ для олівцевої техніки та інші.

Виробник Wobs випускає як вироби окремо, так і набори кісточок для макіяжу. Вони виготовляються зі штучного та натурального ворсу, відрізняються формою, жорсткістю та призначенням. Магазин кісточок wobs.ua знає, що Вам потрібно для ідеального макіяжу. І це, безумовно, якісні, надійні та безпечні кісточки! Серед переваг покупки у нас можна відмітити:

широкий асортимент товарів;
відмінну якість і зручність у процесі використання;
індивідуальну упаковка кожного інструмента;
постійне оновлення каталогу;
клієнтоорієнтованість (здійснити замовлення можуть жителі всієї України в онлайн-магазині, а мешканці Києва та передмість - в офлайн).

У нашому магазині Ви безперечно знайдете лише ідеальні кісточки для макіяжу. Завдяки їм, Ваш повсякденний мейк буде виглядати по-новому!