WOBs
 

Якісні пензлики для макіяжу - це ваші чарівні палички, за допомогою яких вам вдасться підкреслити риси обличчя і приховати певні недоліки. Для багатьох жінок,  особливо новачків, до сих пір залишається загадкою, які інструменти вважаються базою, а які призначаються для конкретних технік. Окрім цього, існують такі щіточки для макіяжу, без яких певні техніки (для прикладу, контуринг, smoky eyes чи бейкінг) виконати неможливо. 

Ми, виробник пензликів ВоБс, пропонуємо вашій увазі величезний вибір інструментів. Наш досвід роботи становить понад 15 років, тому ми добре знаємо,  які товари вважаються must have, а які - корисним доповненням. У нас представлені найкращі кісточки для макіяжу, використовуючи які вам вдасться досягти неперевершеного результату і виконати вишуканий мейкап на всі випадки життя.

кісточки купити для макіяжу

 
WOBs

Який купити пензлик для макіяжу в залежності від форми пучка?

Перед тим, як купити кисті для макіяжу, завжди враховуйте не лише їхню якість і зручність,  а й форму пучків. Саме від неї залежить результат і те, чи таки вдасться втілити у реальність свої фантазії. Ми радимо дотримуватися наступних правил при виборі ідеальних інструментів:

  1. Для нанесення тону. При роботі з кремовими текстурами варто надавати перевагу виробам із синтетичного ворсу,  а з сухою пудрою чи рум'янами - з натурального. До вибору форми пучків варто підійти відповідально, щоб уникнути розводів і ефекту маски.  Наприклад, щоб вдало розтушувати базу,  варто купити пензлик для макіяжу щільно набитий зі скошеним краєм,  а тоналку - заокруглений. Для роботи з коректором чи консилером підходить виріб, схожий на інструмент для тонального крему, проте він характеризується меншими розмірами за рахунок невеликої площі нанесення засобу. Пудру та рум'яна актуально наносити круглою м'якою кистю із ворсу соболя,  кози,  білки.
  2. Для тіней.  Щоб купити щіточки для макіяжу очей,  варто розуміти, що моделі плоскі та з рівним краєм призначені для нанесення, а округлі - для розтушовки, плавного переходу двох і більше відтінків. Для отримання делікатних стрілочок застосовуються загострені тонкі моделі, з їх допомогою можна нанести чіткі лінії.
  3. Для брів.  Ідеальні пензлі для візажу вибираються в залежності від форми брів. Для придання густини і підкреслення контурів застосовуються вироби зі скошеним кінчиком, а для насичення кольором - плоскі з рівним краєм. 
  4. Для губ. Акуратно покрити їх помадою вийде з плоскою і маленькою кистю. Якщо губи тонкі, то для таких випадків ідеальним стане інструмент із загостреним контуром.

Макіяжні кисті виробника WoBs приваблюють розмаїттям форм. Чим більше їх буде у вашій косметичці, тим кращим вийде мейкап, адже ви його зможете виконувати як на щодень, так і для святкових івентів.

 
WOBs

Обирайте найкращі кісточки для макіяжу бренду Вобс і ви не розчаруєтесь!

Шукайте та знаходьте найкращі натуральні кісточки для макіяжу та моделі з синтетичного ворсу на нашому сайті wobs.ua. Ми піклуємось про ваш комфорт,  тому маємо в наявності широкий асортимент інструментів. Їх ви можете використовувати як в особистих, так і професійних цілях.  З ними завжди працювати легко, адже вони надзвичайно зручні.  Наші товари мотивують і спонукають створювати справжні шедеври.  Обирайте від компанії  Вобс кісточки для макіяжу - мейкап безсумнівно вийде бездоганним. Експериментуйте та надихайтеся новими ідеями, втілюйте їх у реальність, а наша продукція допоможе зробити весь процес від "А" до "Я" якомога комфортнішим і максимально приємним.