WOBs
 

Напевне, немає такого візажиста чи гримера, який би жодного разу не стикався з проблемами пошуку відповідної декоративної косметики чи пензлика для її вдалого нанесення. То ціна надто висока, то характеристики інструменту не підходять, то результат не такий, як потрібно - щоб уникнути подібних неприємностей, ми, виробник Вобс, радимо вам звернути увагу на нашу продукцію. У нас представлені професійні кісточки для макіяжу, які пропонуються як окремо, так і зручними комплектами. Щоб усі необхідні інструменти були завжди під рукою та ви їх довго не шукали у своїй валізі чи косметичці, ми рекомендуємо обрати набір щіточок для макіяжу, де все акуратно складено та зручно переноситься в руках.

набір щіточок для макіяжу wobs

 
WOBs

Чому варто придбати професійні кісточки для макіяжу у зручних наборах: які інструменти повинні входити в базовий комплект?

Ми, український бренд Вобс, працюємо на ринку краси з 2008 року, за весь цей час ми встигли познайомитися з багатьма відомими гримерами та візажистами, які залюбки користуються саме нашою продукцією. Вони її цінують за те, що в ній зібрані найнеобхідніші характеристики, починаючи від відмінної якості і завершуючи простотою в догляді. Крім того, наші інструменти дуже зручні, а тому чудово підходять для тих, хто тільки розпочав опановувати мистецтво ідеального мейкапу. Нас люблять ще й тому, що ми реалізуємо кісточки для макіяжу професійні без націнок, їх вартість доступна, що дає змогу користуватися нашими товарами кожному охочому.

У нашому каталозі представлені як пензлики окремо, так і практичні набори кісточок для макіяжу. Вони можуть включати різноманітні інструменти, вибір відповідного варіанту залежить від ваших потреб. Для прикладу, для особистого користування вам достатньо буде обрати базовий набір, а для професійного - цілий арсенал, що дасть можливість швидко та без додаткових пошуків виконати бездоганний мейкап. Стандартний комплект включає наступні інструменти:

Кисть для тону. Може пропонуватися як густа з заокругленим кінчиком, так і плоска з рівним чи скошеним краєм. Якщо шукаєте кисть для пудри чи рум'ян сухої текстури, оберіть набір, що включає інструмент із натурального ворсу. Для роботи з рідкими чи кремовими тонуючими засобами актуальним є пензель з синтетичним пучком.
Кісточка для тіней. Залежно від набору, вона може пропонуватися як в одному, так і декількох варіантах. Найбільш затребуваною вважається округла чи плоска модель. Для вимальовування стрілок актуальною є видовжена щіточка з загостреним кінчиком.
Пензлик для брів. Цей інструмент входить у базовий набір, адже без нього неможливо зробити макіяж завершеним. Він може бути як пласким для виконання контурингу, так і заокругленим для розтушовки.
Кісточка для губ. Набір щіточок для макіяжу може включати інструмент для розтушовки помади чи контурування з округлим чи видовженим загостреним пучком.

Ми, бренд WoBs, маємо в наявності не лише стандартні, а й міні-набори. Останні призначені для роботи з окремими частинами обличчя, наприклад, з губами, очима, бровами, тому якщо ви шукаєте варіанти, що поліпшують якість макіяжу та дають можливість втілювати безліч нових ідей, то цей вам безумовно сподобається.

 
WOBs

Чому все ж краще купити набір кісточок для макіяжу, а не окремо?

купити набір кісточок для макіяжу вобс

Обирайте кісточки wobs.ua в наборах і творіть неперевершений макіяж. До переваг комплектів ми відносимо наступні:

У вас завжди всі інструменти будуть під рукою, тому вам не прийдеться їх довго шукати. Навіть якщо ви надаєте послуги виїзду до клієнтів, вам не вдасться ні загубити, ні забути потрібні моделі.
Купити набір кісточок для макіяжу слід тому, що вони збираються з урахуванням ваших потреб, тому нічого зайвого ви не отримаєте.
Комплекти випускаються у зручних чохлах, що гарантують надійне та безпечне зберігання інструментів.

Якщо обирати для особистого чи професійного використання пензлі для макіяжу - набір стане ідеальним варіантом. Він не може коштувати дешево, проте це гідний вклад, адже за допомогою кісточок вам вдасться навчитися вміло виконувати мейкап чи створювати справжні б'юті-шедеври. Купуйте міні-, базові чи професійні комплекти пензликів у нас і надихайтеся новими звершеннями, отримуйте досвід і задоволення від наших товарів.