Цікаво, як часто в сучасному світі можна зустріти дівчину, яка повністю була б задоволена тоном свого обличчя? Таких дівчат дійсно одиниці. І ось якраз тому, сучасні бренди, які спеціалізуються на виробництві та продажу косметики, все частіше приділяють увагу цій проблемі. З кожним днем ​​з'являється все більше коштів, які не тільки могли б усунути і приховати вади і недоліки, але і також - вирівняти тон шкіри обличчя, зробити його природним.

Дуже часто дівчата приділяють увагу консілера. Якщо Ви не знаєте, що це таке і для чого воно, влаштовуйтеся зручніше і вникати! Консилер - це своєрідне маскує засіб, коректор кольору і тону шкіри обличчя. Він має щільну і непрозору структуру бежевого кольору (також залежить від потрібного і відповідного Вам відтінку - від самого світлого - до найтемнішого).

Вважається, що найкраще використовувати його разом з тональним кремом; це два засоби несхожих, але доповнюють один-одного, тільки спільно використовуючи їх, Ви зможете домогтися бажаного результату. Іноді, консилер вважається ефективніше крему, так як йому під силу приховати різні дефекти, включаючи прищі і пігментні плями. Існують рідкі консілери, сухі, кремові і консілери - стіки (або олівці), вибираючи потрібний консилер, необхідно враховувати Ваш тон шкіри.

Використовувати його потрібно акуратно з почуттям міри; точково наносити на місце, яке потрібно підкоригувати, розтушувати спонжем або пензликом, і вже після цього наносити тональний крем. Також, не забувайте на самому початку процедури зволожувати шкіру кремом.

Іноді консідер використовують і зверху тонального крему, але в таких випадках його обов'язково потрібно закріпити пудрою.