Процес нанесення тіней лише візуально вважається доволі простим і зрозумілим. Проте якщо в нього вникнути більш глибоко, то можна помітити безліч нюансів і підводних каменів. Щоб макіяж не просто виглядав красиво, а й підходив леді, необхідно звертати увагу на багато особливостей, починаючи від палітри і завершуючи формою очей. Також не менш важливу роль відіграє те, яка кісточка для тіней використовується. Від неї залежить не лише акуратність макіяжу, а й його різновид (вечірній, святковий, повсякденний). Щоб отримати бажаний результат, слід використовувати виключно професійні кисті для тіней, виконані із надійних і сертифікованих матеріалів.

 

Які обрати професійні кисті для тіней - залежить від стилю макіяжу та форми очей!

Щоб ідеальні замовити кісточки для тіней, для початку варто визначитись яка косметика використовується. Для засобів пудрової текстури підходять пензлики із натурального ворсу, а кремоподібної - синтетичного. Це пов'язано, перш за все, з абсорбуючими властивостями. Натуральний ворс не сумісний з рідкими тінями, оскільки він скручується та не розподіляє їх рівномірно. Що стосується штучного, то він досить стійкий до засобів кремоподібної консистенції. Більш того, для роботи з сухими такий пензлик для тіней теж ідеально підходить. 

кисті для тіней

Перед тим, як купити професійні кісточки для тіней, потрібно ознайомитися з базовими правилами макіяжу. Попередньо зону очей слід обробити основою. Такий засіб допомагає уникнути скатувань і розводів протягом дня. Щоб макіяж виглядав ідеально, на основу слід нанести тіні базового бежевого відтінку. Для цього варто купити пензлики для тіней м'які і не жорсткі. Вони можуть бути з рівним або округлим краєм пучка. Наступний етап - підкреслення та коригування форми очей. Варто дотримуватись таких загальних правил:

  1. Володаркам круглих очей слід пройтися тінями від внутрішнього куточка ока до зовнішнього і залишити невеличкий «хвостик». Світлими сяючими тінями рекомендується підкреслити простір під бровою та внутрішні кутики очей. Тіні проміжного відтінку варто розтушувати по верхній повіці, а темніші - у складці до самого центру ока. Такий трюк додає макіяжу об'єму. В даному випадку ідеально підходить кісточка для розтушовування тіней. 
  2. Жінкам з обвислими повіками слід починати зі світлих тіней. Їх потрібно нанести у внутрішні куточки очей за допомогою пензлика середньої жорсткості. Тіні проміжного відтінку слід розподілити по рухомій частині повік. Після цього варто використати темні тіні. Вони щільним шаром наносяться у складку за допомогою більш жорсткої кісточки. Тінями також можна зробити невеличку стрілку і розтушувати її до скроні. Для цього слід мати у своєму арсеналі один пензлик з тонким пучком, а другий - з м'яким і об'ємним. 
  3. Очі мигдалеподібної форми вважаються симетричними. Щоб підкреслити їх форму, варто нанести тіні по круговій техніці. Для цього слід пройтися пензлем за формою ока. Щоб забрати контур, рекомендується кісточка для розтушовування тіней купити недорого.

Якщо дотримуватися перелічених вище рекомендацій, то неодмінно вдасться створити ідеальний макіяж. Звичайно, результат залежить не лише від навичок і досвіду, а й від якості та властивостей кісточок для тіней.

 

Чому замовити кісточки для тіней варто в магазині Вобс?

Виробник Вобс випускає найкращі пензлики для макіяжу. В каталозі представлений величезний вибір інструментів, тому обрати найбільш підходящі вдасться кожній леді. Wobs кисті для макіяжу стали затребуваними тому, що:

  • виготовляються з використанням надійної та перевіреної сировини (натурального та штучного ворсу);
  • пучки надійно прикріплені до основи, завдяки чому ворсинки не сипляться та служать довго;
  • характеризуються різним ступенем жосткості, проте не приносять відчуття дискомфорту. 

На сайті wobs.ua асортимент регулярно поповлюється актуальними новинками, тому Ви завжди будете залишатись в тренді макіяжу і нових технік його виконання!