Попелясте волосся - це дуже стильно і дуже модно. На дівчатах холодного кольоротипу волосся попелястого відтінку виглядають дійсно чудово. Але що ж робити з макіяжем? Як правильно фарбуватися при наявності попелястого відтінку волосся і які кольори вибирати при створенні макіяжу? Із задоволенням розповімо в цій статті!

Правильний макіяж для дівчат з попелястим відтінком волосся: яким він повинен бути?

Дуже багато залежить від відтінку вашої шкіри. Деякі складнощі можуть виникнути, якщо у вас світла шкіра і при цьому - попелястого відтінку волосся. Світлошкірі дівчата набагато більше ризикують виглядати блякло, ніж засмаглі. Саме тому дуже важливо надати обличчю скульптурний об'єм і підкреслити брови

  1. Дуже важливо, щоб особа не виглядало плоским, а відтінок тонального крему гармонійно поєднувався з попелястим пасмами. Найкраще підійдуть холодні і світлі відтінки. Якщо ж у вас від природи смуглява шкіра, переконайтеся, що колір тональної основи не йде в жовтий. Невелика розовінкой - вітається. Якщо ж ви хочете отримати універсальний варіант - вибирайте нейтральний відтінок тональної основи. А щоб особа не виглядало плоским, додатково продублюйте скульптуру особи за допомогою слабо пігментованою сіро-коричневої пудри. Обов'язково добре розтушуйте скульптор, щоб не залишалося ніяких смуг.
  2. Ні в якому разі не забувайте про рум'яна. Незважаючи на те, що попелясте волосся виглядають стильно, вони можуть також додати своїй власниці чимало проблем. Наприклад, попелясто-сірий відтінок може кинути тінь на обличчя і воно може виглядати втомленим і стомленим. І цю ситуацію без проблем виправить нанесення рум'ян на "яблучка" щік. До речі, рум'яна і помада одного відтінку на володарка попелястого волосся навіть без підтримки косметики для очей дадуть ефект цікавого варіанту нюдового макіяжу.
  3. Не варто забувати і про хайлайтер. Найкраще підійдуть перлинні відтінки.
  4. Брови - своєрідна арка, яка багато в чому визначає архітектуру особи. Олівець вибирайте холодного відтінку. Добре підійде сіро-коричневий. Він буде гармоніювати з кольором волосся. Також ви можете використовувати тіні для брів для більш м'якого, "розтушованого" ефекту. Для легкого ефекту просто зачешіте брови вгору за допомогою гелю.
  5. Так як попелясте волосся - це вже повноцінний колірної акцент, радимо зупинитися на пастельній кольоровій гамі. Добре підійдуть блідо-рожеві або світло-фіолетові тіні, а також класичні відтінки: чорний, сірий і бежевий. Колір очей теж висуває певні вимоги до мейкапу дівчат з димчастими волоссям. Якщо ваші очі теплого відтінку, то відповідно, ви можете використовувати теплі відтінки в макіяжі очей. Наприклад, класичні бронзові або золотаві. Якщо ж у вас сірі або блакитні очі, то хорошим варіантом будуть холодні ж відтінки тіней і підводок. Якщо у вас світла шкіра і, в цілому, низька контрастність, утримайтеся від чорного олівця в макіяжі. А якщо хочете намалювати яскраві чорні стрілки, то не забудьте також добре пропрацювати чорної гелевою підводкою межреснічного простір і добре фарбувати вії чорною тушшю.
  6. Якщо ви хочете зробити денний макіяж, можна зовсім не фарбувати очі, а обмежитися тоном, кремовими рум'янами, гелем для брів, хайлайтер і блиском для губ, або ж легким бальзамом. Такий мінімалізм виглядає в поєднанні з попелястим відтінком волосся неймовірно стильно.
  7. Відтінки помад і блисків вибирайте холодні. Рожеві, бежево-рожеві, червоні, рубінові, темно-фіолетові. Відмінно підійдуть прозорі блиски, які не створюватимуть собою зайвий акцент.