Макіяж для жирної шкіри - це та ще складність. Підвищене виділення себума сприяє низькій стійкості макіяжу, деяким складнощів в його нанесенні, багато засобів на жирній шкірі мають властивість окислюватися і істотно змінювати відтінок - особливо цим грішать тональні засоби. Ми розповімо, як зробити макіяж для жирної шкіри правильно.

Макіяж для жирної шкіри - яким він повинен бути

  • В першу чергу варто почати з догляду: очищаємо шкіру, тонізуємо її відповідним тоніком або лосьйоном і наносимо свій звичайний денний крем - краще з матуючим ефектом;
  • Подальший крок - це праймер. Праймер краще вибирати матирующий, добре згладжує пори. Наносимо праймер пальцями.
  • Тональна основа - важливий крок в макіяжі для жирної шкіри. Найкраще вибирати досить добре криюче, матирующее засіб. Наносимо його дуофіброй або спонжем, додатково коригуючи проблемні місця. Коригуємо зону навколо очей консілером.
  • Пудра дозволить закріпити макіяж для жирної шкіри. Наносимо її пензлем, круговими рухами, вибирати краще матирующую пудру, яка буде перешкоджати появі неприємного жирного блиску.
  • Без скульптора і хайлайтера краще обійтися: скульптор може створити ефект надмірного нагромадження косметичних засобів на обличчі, а хайлайтер посилити ефект жирності шкіри. Але рум'янцю варто додати - тому наносимо на "яблучка" щік нейтральні рожево-бежеві рум'яна за допомогою скошеної або овальної кисті з натурального ворсу.
  • Настає черга оформлення брів: нам варто вибрати найбільш стійкі засоби. Добре підійдуть тіні для максимально природного вигляду, або ж стійка помада для брів - вона зможе допомогти створити чіткі та виразні брови. Кращого всього наносити засоби штрихами - для створення ефекту своїх волосків.
  • Переходимо до очей. Жирна шкіра - це проблема не тільки особи, але і вік: часто тіні мають властивість істотно скочуватися на таких століттях. Тому в якості підкладки варто вибрати хороший праймер, кремові тіні, а самі кошти для макіяжу очей - як тіні, так і підводки, вибирати максимально стійкі. Теж саме з тушшю - краще вибрати водостійкий варіант для того, щоб у неї не було ні найменшого шансу друкуватися на століттях.
  • Для губ можна використовувати косметичні засоби за смаком: до ваших послуг весь арсенал продуктів для губ - від бальзамно помад, до кремових і матових. Природно, матовими помадами можна домогтися максимальної стійкості макіяжу губ.

Якщо резюмувати, то найбільш вдало для макіяжу жирної шкіри підходять матуючі кошти, які будуть контролювати появу жирного блиску протягом усього дня, а також краще відмовитися від хайлайтеров, або ж використовувати максимально делікатні засоби і виключно на стратегічних зонах нанесення хайлайтера.

Які кисті потрібні для створення такого макіяжу?

Для створення такого макіяжу вам знадобиться кисть для нанесення тональної основи - зі штучного ворсу, кисть для пудри, для рум'ян - з натурального ворсу, для брів, звичні для вас кисті для макіяжу очей, опціонально - для губ.

Де можна купити якісні кисті?

Інтернет-магазин Wobs - ваш ідеальний варіант, тут ви легко знайдете кисті для самих різних видів макіяжу і для самих різних косметичних продуктів. З ними ваш макіяж завжди буде красивим і акуратним!

Якщо Ви хочете зробити Ваш мейкап розкішним, Вам знадобляться якісні інструменти для його створення. В цьому випадку ми говоримо про кісточки для макіяжу, які варто придбати у нашому магазині. Виробник кісточок ВоБс пропонує широкий вибір кісточок для нанесення і розтушовування тону, роботи з бровами, малювання стрілок, нанесення пудри і рум’ян, підкреслення лінії губ, створення контурингу та ряду інших етапів з нанесення мейкапу.

Кожна наша кісточка вироблена з матеріалу високої якості. Для роботи із косметики сухої текстури ми пропонуємо пензлики з білки, соболя, кози, єнота, лисиці, рисі та поні. Якщо Ви шукаєте кисть для нанесення косметичного виробу кремової текстури, у нашому асортименті є пензлики з таклону та кукурудзяного волокна.

Якщо Ви не знаєте, які кісточки для макіяжу купити, обов'язково зверніться до наших консультантів, адже вони знають про макіяж все.