WOBs
 

Візаж - це не тільки вміння створювати ідеальний мейкап за допомогою якісної декоративної косметики та відповідних інструментів, а й ціле мистецтво, що потребує постійного індивідуального підходу. Коли make-up artist приступає до виконання бездоганного макіяжу, він завжди намагається перейнятися почуттями, настроєм, емоціями і загалом образом клієнтки чи моделі. Зрозуміти їх бажання та мрії - ось справжнє мистецтво макіяжу. Візаж - це не лише уміння створювати щось прекрасне, а й фантазії, шалені ідеї, думки й емоції, які проходять на одному диханні.

кісточки для макіяжу професійні wobs

Щоб стати успішним майстром б'юті-індустрії, необхідно щоразу підбирати нові образи, що повністю відповідають певній концепції, та вдало їх втілювати, підкреслюючи переваги архітектури обличчя та приховуючи навіть незначні недоліки. Ми, український виробник WoBs, добре знаємо, яким є досвідчений мейкапер і які інструменти у нього завжди повинні бути під рукою. Саме тому пропонуємо вашій увазі набір пензликів для макіяжу, який точно стане вашим надійним помічником і вірним супутником у сфері краси.

 
WOBs

Потрібні якісні та зручні кисті для макіяжу - набір обирайте, де є все необхідне!

Шукаєте найкращі кісточки для макіяжу - набори стануть найвигіднішим рішенням, адже у нас вони включають лише функціональні та практичні інструменти. Вони надзвичайно якісні, так як виробляються з перевіреної сировини, та зручні, що робить процес виконання мейкапу максимально приємним, комфортним. Їх вибір залежить від ваших подальших цілей використання, але ми все-таки рекомендуємо звернути увагу на наступні популярні варіанти:

  • На 20 кісточок. Якщо вам потрібен професійний набір кісточок для макіяжу, зверніть увагу на цей, адже він включає інструменти для вдалого нанесення, розтушовки косметики, а також створення чітких ліній. В арсенал входять пензлики для тону сухої чи кремової текстури, для нанесення, розтушування тіней, виконання чітких стрілок, роботи з бровами, віями, для олівцевої техніки та інші вироби. Якщо ви все ж вирішите цей набір пензликів для макіяжу купити, то будьте переконані, що він ідеально підійде не лише для особистого, а й професійного користування.
  • На 12 пензликів. Цей набір щіточок для макіяжу є затребуваним тому, що призначається для виконання різних технік, серія характеризується особливою точністю та м'якістю нанесення пігментів. Комплект включає кисть для пудри, рум'ян, тонального крему, тіней, фарбування брів і вій, виконання підводки та для опрацювання губ. Пучки виробляються як з натурального, так і синтетичного ворсу, тому набір підійде для роботи з сухими та рідкими текстурами.
для тону (переважно мають округлу чи плоску форму пучків);
для тіней (синтетичний ворс актуальний для роботи з кремовими чи рідкими, а натуральний - сухими текстурами)
для брів (кісточки для макіяжу купити ви можете в наборах як одно-, так і двосторонні, обирайте інструменти в залежності від типу брів, їх форми та густини);
для губ (інструмент переважно має заокруглений кінчик для розтушовки помади чи гострий - для виконання контурів).

Якщо з першого разу досить важко усі підготувати кисті для макіяжу - набір у таких випадках буде безпрограшним рішенням, адже він включає лише необхідні інструменти.

 
WOBs

Купуйте набір щіточок для макіяжу у нас і творіть справжню красу!

пензлі для макіяжу набір 1 вобс

Заходьте на wobs.ua, де можете найкращі та найкорисніші пензлики для макіяжу купити в наборах. До переваг таких товарів відносяться:

зручне та компактне зберігання, адже поставляються комплекти з ергономічним чохлом;
економія коштів, оскільки інструменти в наборах обходяться дешевше, ніж коли їх купувати окремо;
all inclusive, тому вам не прийдеться витрачати час на пошуки відповідної кісточки у своїй косметичці чи валізі;
відмінна якість кожного виробу, тому що ми у всі інструменти вкладаємо душу, в незалежності, пропонуються вони окремо чи в комплекті.

Якщо ви вже є чи плануєте стати професійним візажистом, придбайте у нас кісточки для макіяжу, набір стане вашим надійним і вірним супутником та допоможе створити справжні шедеври. З нашими товарами завжди легко та приємно працювати, адже вони надзвичайно зручні, тому досить вагатись - час замовити кращі товари для бездоганного мейкапу і формування особливих образів.