WOBs
 

Домогтися бездоганного макіяжу - місія, яка базується на трьох основних елементах: уважності, охайності та наявності усіх необхідних інструментів. Завдяки йому, вам вдасться вдало підкреслити естетичну красу, приховати та виправити незначні недоліки, додати образу витонченості та певної загадковості. Саме з цих причин до виконання мейкапу завжди потрібно підходити серйозно, щоб він вам сподобався по всіх критеріях, постійно обирайте якісну декоративну косметику та відповідні щіточки для макіяжу. Саме такі корисні аксесуари реалізує український бренд Вобс. На ринку він працює з 2008 року, завдяки багатому досвіду та постійному вдосконаленню, компанія випускає виключно якісну та надійну продукцію. А ще на wobs.ua ви знайдете найкращі пензлики для макіяжу в наборі, де все включено і немає жодних потреб додатково шукати інструменти першої необхідності.

набір кісточок для макіяжу wobs

 
WOBs

Чим професійний набір для макіяжу бренду Вобс особливий: причини придбати улюблені інструменти саме у нас!

Якщо ви бажаєте надихатися та створювати справжню красу для себе, клієнток салонів краси чи навіть відомих артистів, у вас завжди повинен бути під рукою професійний набір для макіяжу. До переваг покупки інструментів у комплекті ми відносимо:

ергономічність, адже кожен виріб акуратно складений у зручний і практичний чохол;
тривалий термін служби пензликів, адже вони не втратять своїх властивостей, ви їх ніде не забудете та не загубите завдяки безпечному зберіганню;
наявність бази, що дасть змогу без додаткових пошуків щіточок виконати ідеальний мейкап;
фінансову вигоду, адже купувати товари в комплекті завжди дешевше.

Придбайте набір щіточок для макіяжу у нас і ви неодмінно переконаєтесь у бездоганності нашої продукції. Ми пропонуємо широкий асортимент комплектів для різних сфер застосування, а тому ви знайдете товари як для власного користування, так і для професійної експлуатації. Ми, український виробник пензликів для макіяжу WoBs, маємо в наявності наступні комплекти:

  • Маленькі з 8-12 пензликами. Такого набору достатньо для використання вдома, адже він включає найнеобхідніші моделі кісточок. З їх допомогою вам вдасться виконати традиційний щоденний чи вечірній мейкап.
  • Середні, що включають 13-17 пензликів. Їх перевага в тому, що вони містять не лише базові, а й додаткові інструменти для вдалого нанесення ще більшого розмаїття відтінків. Кисті допомагають краще відкоригувати недоліки, успішно виконати розтушовування засобів чи, навпаки, промалювання чітких акцентів.
  • Великі з 20-25 кісточками. Ці щіточки для макіяжу набором по праву можна віднести до професійних, адже в комплект входять інструменти, що дозволяють виконати мейкап будь-якої техніки. Завдяки їм, вам вдасться опрацювати кожну деталь, навіть незначну, що зробить результат неперевершеним.

Від конкурентів магазин кісточок Вобс юа відрізняється не лише широким асортиментом продукції, а й відносно доступними цінами. Ми не здійснюємо націнок, що робить наші товари ще більш затребуваними, проте навіть прийнятна вартість наборів не заважає їхній якості залишатися на висоті. Окрім цього, ми постійно підтримуємо тісні зв'язки з провідними фахівцями в б'юті-індустрії, завжди враховуємо їх потреби та побажання, слідкуємо за модними новинками, що робить кожен набір пензликів для макіяжу по-справжньому функціональним, практичним, стильним і сучасним. Не дивно, чому багато професійних гримерів і візажистів залюбки обирають саме нашу продукцію, творять і створюють з її допомогою справжні шедеври, надихаються новими звершеннями та продовжують експериментувати, впроваджуючи ще більш шалені ідеї.

 
WOBs

Замовляйте набір пензликів для макіяжу від Вобс і надихайтеся власними творіннями!

набір професійних пензликів для макіяжу вобс

Цікавить найкраща кісточка для макіяжу окремо чи, можливо, ергономічний набір - здійснюйте замовлення інструментів саме у нас. Ми, магазин кісточок Вобс юа, рекомендуємо їх придбати тут тому, що:

для виробництва кожного виробу у нас застосовується лише надійна та перевірена сировина;
щіточки для макіяжу надзвичайно зручні, що робить процес виконання мейкапу ще більш простим і приємним;
набори містять як базові, так і професійні інструменти, що дає змогу придбати все необхідне за один раз;
доставка замовлень здійснюється по всій Україні, що зробило нашу продукцію ще більш доступною.

Цікавлять ідеальні кісточки для макіяжу - набір обирайте у нас, він стане вашим надійним помічником у досягненні ще більших успіхів у сфері краси. Надихайте та творіть, створюйте та захоплюйтеся справжніми шедеврами, а наші кісточки вам у цьому неодмінно допоможуть і активують бажання продовжувати експериментувати!