Об'ємні вії - це вже давно визнаний еталон краси. На жаль, не всі жінки наділені ними від природи, тому приходиться додатково використовувати туш. Вона випускається різноманітна. Одні засоби призначені для придання обєму, інші - густоти. Існує також косметика, де поєднуються дані особливості. Вона користується найбільшим попитом. А ще важливим засобом догляду вважається пензлик для об'єму вій. Таким інструментом користуються не всі леді. Деякі з них думають, що всі необхідні функції виконує кісточка для вій, що входить в комплект до туші. Проте їх припущення хибне. Адже кисті для вій виконують далеко не останню роль у створенні ідеального макіяжу. 

 

Який обрати пензлик для об'єму вій: варіантів є безліч!

Перш ніж придбати кісточки для вій, рекомендується знати про їхні різновиди. В залежності від часу використання дані інструменти можна розділити на наступні:

щіточки для вій

  1. Одноразові. Одноразові пензлики для вій дуже часто обирають для користування в салонах краси. Їх немає необхідності регулярно мити та дезінфікувати. Такі вироби переважно виготовляються із пластику. До переваг можна віднести гігієнічність, адже після використання їх викидають. Продаються інструменти набором.
  2. Багаторазові. Ці кисті для макіяжу очей хороші тим, що вважаються економічно вигідними. Їх обирають тому, що вони більш функціональні. Багаторазові інструменти бувають металічними або пластиковими. Вони не лише рівномірно розподіляють туш, а й візуально збільшують вії та придають їм об'єму. Багаторазові кисті для вій купити можна по одній або ж у наборі. Варто також розуміти, що вони потребують регулярного чищення (особливо тоді, коли ними користуються у салонах краси, школах макіяжу).

Багато жінок вважають, що такі кісточки призначаються виключно для розчісування та рівномірного розділення вій після нанесення туші. Проте існують модели, які виконують багато додаткових і не менш корисних функцій. Для прикладу, однією з таких вважається кисть для завивання вій. Вона переважно має злегка вигнуту форму. Завдяки даному інструменту вії получаються довшими та об'ємними. В арсеналі візажиста повинні бути вироби конусоподібної форми. Вони ідеально підходять для роботи з коротенькими кутовими віями. Не менш практичними також вважаються інструменти з густим і жорстким ворсом. Їх обирають для роботи не лише з віями, а й бровами. А щоб добитися ефекту нарощених вій, варто придбати пензлик, виконаний у формі кулі. Як бачите, варіантів виконання таких інструментів є безліч. То, який обрати, залежить від природної довжини та густоти вій. 

Ці та інші замовити кісточки для вій пропонує магазин Вобс. В наявності є різноманітні інструменти, які неодмінно зроблять макіяж неперевершеним. Виробник кісточок wobs.ua приділяє особливу увагу якості продукції. Саме тому для її отримання використовується виключно сертифікована сировина. 

 

Як замовити кісточки для вій у магазині Вобс?

Купити пензлики для вій на сайті wobs.ua дуже просто. Доставка здійснюється по всій території України та за її межі. У першому випадку вона виконується “Новою Поштою”. Магазин надсилає аксесуари для макіяжу у день замовлення, якщо клієнт встиг його оформити до 17:00. Замовлення, які були прийняті після 17:00, відправляються наступного робочого дня. Термін отримання посилки становить 1-3 дні! Жителі Києва та передмість, своєю чергою, можуть відвідати офлайн-магазин. У інші країни товари відправляються “Укрпоштою”. 

Оплатити замовлення можна наступними методами:

  • накладним платежем (посилка зберігається у поштовому відділенні 5 діб);
  • через інтернет-банкінг, термінал самообслуговування або ж касу банку;
  • карткою при доставці аксесуарів для макіяжу у інші країни.

Магазин Вобс пропонує лише найкращу продукцію не лише жителям України, а й мешканцям інших держав. Він впевнений у її бездоганності та відмінній якості.