WOBs
 

Багато представниць прекрасної статі переважно застосовують пензлики для створення ідеального щоденного мейкапу, проте існують кісточки для макіяжу професійні, за допомогою яких можна втілити у реальність навіть креативні і доволі оригінальні ідеї. Такий образ чудово підходить для модних презентацій, святкових заходів і інших грандіозних івентів. Сформуйте свій аутфіт правильно та виглядайте неперевершено, де б ви не були, а для цього вам варто замовити кісточки для макіяжу у нас, у компанії Вобс, яка працює на ринку б'юті-індустрії з 2008 року. Досвід понад 15 років дає про себе знати, адже макіяжні кисті виробника Вобс по праву вважаються кращими та заслуговують неабиякої уваги як серед новачків, так і професійних майстрів. Придбайте ці інструменти у нас і переконайтеся в їх бездоганності!

купити кисті для макіяжу  вобс

 
WOBs

Наші пензлі для макіяжу чудово підходять для створення бездоганного креативного мейкапу!

Якщо ви вважаєте себе творчою особистістю та обожнюєте експериментувати зі своєю зовнішністю, тоді оберіть наші пензлики Wobs. Вони неодмінно вам допоможуть стати ще кращими, адже з їх допомогою вам вдасться виконати безліч технік, у тім числі найскладніших. Тонкі лінії, плавні переходи, розмаїття цікавих орнаментів - все це ви можете зобразити на своєму обличчі, якщо вирішите купити макіяжні кисті у нас. Для створення інструментів ми застосовуємо натуральний і синтетичний ворс. Перший варіант призначається для роботи із сухими текстурами, другий - з рідкими чи кремовими. Форми пучків також ми пропонуємо різні. Об'ємні круглі, плоскі рівні чи скошені, вузькі видовжені чи з гострим кінчиком - ці та інші моделі ви можете обрати у нас для створення дійсно креативного мейкапу. Наші пензлі для макіяжу вважаються не лише якісними в плані матеріалів, а й ергономічними за рахунок вдалого підбору довжини та форми ручок. Вони у нас представлені прямі та скошені, обирайте на власний розсуд, яка форма для вас найбільш зручна та виконуйте безліч технік без жодної втоми та дискомфорту. Наші кисті для макіяжу підлаштовуються під вас, а не ви під них, тому зможете успішно та без зайвих зусиль виконати заплановане!

Ми радимо вам замовити кісточки для макіяжу для того, щоб виконати не тільки стриманий щоденний, а й креативний мейкап. У нас є декілька цікавих ідей, які вам неодмінно сподобаються, а саме:

Повторіть вишуканий образ епатажної Леді Гаги, застосовуючи у своєму макіяжі зелену колірну гаму. Для створення градієнту ми радимо обрати палетку в зелених відтінках, де найтемніший смарагдовий нанесіть на зовнішні кутики очей, зелений - посередині, а золотистий - із внутрішньої сторони. Все акуратно та рівномірно розтушуйте, не створюючи чітких переходів. Не забудьте про делікатну стрілочку, для цього застосуйте темний відтінок зеленого. 
Вималюйте бездоганні фіолетові стрілки, які виглядають доволі броско та нестандартно. Для цього спочатку потрібно нанести на верхні повіки світлі сатинові тіні. Далі приступайте до нанесення основних кольорів, темнішим відтінком підкресліть складку повік і зовнішні кутики очей, а яскравою фіолетовою підводкою або рідкими тінями промалюйте стрілки. Не забудьте нанести трішки хайлайтера у внутрішні кутики очей і профарбувати вії об'ємною тушшю.
Використайте червону підводку для отримання вау-ефекту. Ми переконані, що червоний відтінок анітрохи не робить погляд виснаженим, як це вважалося раніше. Основне тут - правильно його використати. Щоб він не підкреслив недоліків шкіри, вам потрібно ретельно попрацювати з тоном. Нанесіть тональний засіб і замаскуйте прищики та нерівності консилером. Для підкплслення вилиць застосуйте бронзові рум'яна з ефектом засмаги, а за допомогою яскраво-червоної підводки або гелевих тіней проведіть чіткі лінії.

Замовляйте у нас професійні пензлі для макіяжу та втілюйте ці та інші креативні ідеї. Такий мейкап ідеально підійде для вечірніх виходів чи святкових заходів, якщо ви його виконаєте правильно, то, повірте, оточуючі будуть від нього в захваті! Все, що вам потрібно, - придбати якісну декоративну косметику та купити кисті для макіяжу у нас!

 
WOBs

Купити кисті для макіяжу у нас - втілити безліч шалених креативних ідей!

замовити кісточки для макіяжу wobs

Відволічіться від буденності, створіть справді креативний образ, а наші щіточки для макіяжу вам у цьому безумовно допоможуть. У нас представлені як інструменти окремо, так і ідеальні набори. Якщо ви дійсно обожнюєте експериментувати і маєте безліч ідей, тоді зверніть увагу на комплекти, що включають 20-25 інструментів. Коли вам подобається виконувати окремі техніки, до прикладу, з використанням тіней чи підводки для стрілок, придбайте у нас макіяжні кисті поштучно. Щоб отримати інструменти своєї мрії, оформляйте замовлення онлайн на сайті wobs.ua або за номером телефону 097 746 80 23. А якщо ви досі думаєте та не знаєте, які саме пензлі для макіяжу купити, тоді зверніться до наших менеджерів, вони порадять, що краще підходить для вдалого виконання тих чи інших технік в залежності від ваших навиків!