Вкрай важко уявити ідеальний макіяж без нанесення тонального шару. Він не лише маскує певні недоліки шкіри, а й придає їй здорового відтінку, усуває блиск. Цей шар буде виглядати красиво лише в тому випадку, якщо він нанесений рівномірно. Жодні розводи та плями не допускаються! Щоб їх уникнути, слід обрати якісні кісточки для тонального крему. Про них ми і поговоримо. Дані інструменти пропонуються різні. Вони бувають круглими і плоскими. Великим попитом користуються моделі “флет-топ” і “дуо-фібра”. Які ж кісточки для тону найбільше підходять у тих чи інших випадках? Про це і піде мова у даній статті.

 

Які кисті для тоналки купити - плоскі чи круглі?

Перш за все, варто розуміти, що ідеальна кисть для тоналки виготовляється зі штучного або ж комбінованого ворсу. Справа в тому, що такі пучки не вбирають рідкої текстури і, відповідно, економлять розхід кремоподібної декоративної косметики. По-друге, щоб хорошу кисть для тону купити, варто звернути увагу на форму ворсу. В залежності від даної особливості, ці інструменти розділяються на наступні:

  1. Плоскі. Це класика макіяжу всіх часів. Плоска кисть для тону неодмінно знайдеться в кейсах більшості візажистів. Вона виготовлена зі штучного ворсу, який рівномірно розподіляє тоналку, проте не вбирає її. За рахунок плоскої форми пензлик максимально віддає тональний крем з ворсу на шкіру, в результаті чого покриття виходить від середнього до плотного. Такі кисті для тоналки купити слід для виконання вечірнього чи святкового макіяжу. Для щоденного використання вони не зовсім підходять, адже тональний шар може получитись надто насиченим. Щоб нанести засіб, потрібно рухатися по шкірі зверху вниз, пригладжуючи ворс. Цим пензликом рекомендується робити макіяж і в тому випадку, коли шкіра лущиться. З його допомогою лущення можна пригладити. Увага! Щоб від ворсинок плоского пензлика не залишалися розводи, варто пройтись інструментом декілька разів.
  2. Круглі. Більшості візажистів-початківців і прихильницям натуральності подобається кругла кісточка для нанесення тону. Вона дуже проста і зручна у використанні. Тоналка легко розтушовується до натурального ефекту за допомогою кругових рухів. Але якщо на обличчі є лущення, то тут варто бути обережними. Адже після нанесення тонального шару круглим пензлем лущення піднімаються і стають ще більш помітними. В таких місцях рекомендується розподіляти тональний крем спонжем або ж плоскою кісточкою.
  3. “Дуо-фібра”. Такі купити кісточки для тонального крему варто тому, що вони виготовляються з комбінованого ворсу. Від інших моделей вони відрізняється наявністю світлих кінчиків. Завдяки штучному ворсу пензель легко набирає тоналку, але не вбирає її, а завдяки природному - ідеально її розтушовує. Призначається інструмент як для повсякденного макіяжу, так і для вечірнього чи святкового. А ще ним можна наносити пудру для закріплення тонального засобу. Як правило, ці кисті мають круглу форму, тому крем розтушовується круговими рухами.

кисті для тону

Відповісти однозначно, яка форма кисті краща, неможливо. Адже у кожного інструмента різне призначення і, відповідно, результат. Проте можна зауважити, що круглі пензлики (у тому числі “дуо-фібра”) вважаються універсальними. Вони підходять для виконання повсякденного, вечірнього та святкового мейку.

 

Найкращі кісточки для тонального крему для створення чудового макіяжу в магазині Вобс!

Виробник WOBS випускає різноманітні пензлі для нанесення ідеально рівного та акуратного тонального шару. В каталозі представлений широкий асортимент продукції на будь-який смак. Кисті wobs.ua користуються популярністю тому, що:

  • виготовляються з міцних, зносостійких та невибагливих у догляді матеріалів;
  • вважаються абсолютно безпечними навіть для чутливої шкіри;
  • не “линяють”, оскільки надійно прикріплені до основи;
  • гарантують ідеальний результат, адже повноцінно виконують усі необхідні функції.

Завдяки тому, що виробник Вобс регулярно співпрацює з відомими магазинами, салонами краси та школами макіяжу, він постійно оновлює асортимент товарів. Тому, обираючи пензлики тут, Ви завжди будете йти в ногу з часом!