WOBs
 

Якщо раніше яскравий макіяж використовувався виключно для святкових подій чи вечірок, то зараз багато модниць його роблять навіть у будні, адже він є справжнім трендом. Такий мейкап робить образ по-справжньому стильним і оригінальним, окрім цього, з його допомогою можна ще більше підкреслити виразність погляду. Щоб він виглядав не лише яскраво, а й акуратно, варто застосовувати відповідні кісточки для тіней. Тут вкрай важливо звертати увагу не лише на їхню форму, а й довжину ручки, матеріал ворсу. Ми, виробник пензликів для макіяжу Вобс, пропонуємо вам широкий асортимент інструментів для виконання яскравого мейку. Нашою продукцією користуються не лише представниці прекрасної статі у побуті, а й професійні візажисти.

кісточка для розтушовування тіней вобс

 
WOBs

Яку роль відіграють кисті для тіней у яскравому макіяжі: корисні поради від Вобс, як зробити ідеальний соковитий мейкап!

Професійні кісточки Вобс юа пропонує власного виробництва, а тому ми впевнені у їхній бездоганній якості. Для їх створення ми враховуємо безліч нюансів, починаючи з довжини виробів для того, щоб їх було зручно тримати у руках, і завершуючи властивостями ворсу. До речі, у нас пропонуються інструменти із натуральних і синтетичних пучків. Перший варіант ідеально підходить для нанесення сухих тіней, а другий - з рідкою чи кремоподібною текстурою. Натуральний ворс відрізняється особливою м'якістю, тому його слід застосовувати при роботі з чутливою шкірою. Він забезпечує бездоганне розтушовування декоративної косметики, а також її вбивання, попереджуючи скатування на повіках протягом дня. Синтетичний ворс, своєю чергою, вважається гіпоалергенним, завдяки чому підходить для нанесення тіней у салонах краси. Для виробництва таких інструментів у нас застосовується перевірений матеріал таклон, який не лише екологічно безпечний, а й невибагливий у догляді. Для нас важлива форма пучків, ми маємо в наявності кисті для тіней зі скошеними краями, загостреними кінчиками, тоненькі для малювання стрілочок, моделі-бочечки, що гарантують ідеальне розтушовування.

Яскравий мейк - тренд, який дає можливість самовиразитися, але якщо його виконати неправильно, то образ може вийти вульгарним. Щоб цього не трапилось, слід дотримуватися наступних правил:

Коли застосовуються тіні соковитих тонів, не варто використовувати таку ж помаду чи блиск для губ.
Перед виконанням будь-якого мейку, особливо яскравого, необхідно привести в порядок шкіру обличчя. Для таких цілей переважно застосовуються консилер і коректор, з їх допомогою маскуються почервоніння, синці під очима, прищики. Враховуйте те, що цих засобів не має бути надто багато, уникайте ефекту “штукатурки”, застосовуючи спонж і спеціальні кісточки.
Для створення яскравого мейку багато професійних візажистів використовують тіні трьох, поєднаних між собою, відтінків. Найтемніші накладаються в кутики очей, візуально витягуючи та збільшуючи їх. Тіні середнього відтінку наносяться на рухому повіку, а щоб зробити плавний їх перехід до темних, варто використати пензель для тіней у формі бочечки. Найсвітліший тон варто нанести під брови та внутрішні кутики очей.

Ми, магазин кісточок wobs.ua, радимо обирати відтінок залежно від вашого кольору очей, для прикладу:

Власницям карих очей пасують тіні червоних, бордових, рожевих і навіть багряних відтінків.
Якщо ви є володаркою очей зеленого кольору, зверніть увагу на фіолетові чи руді тіні, проте прослідкуйте, щоб вони були зі щільною текстурою. Окрім цього, досить ефектно виглядає декоративна косметика відтінків свіжої трави та світлої бірюзи.
Блакитнооким і сірооким красуням варто звернути увагу на тіні бузкового чи фіолетового відтінку. Мейк виглядатиме дуже свіжо та стильно, якщо ці кольори гармонійно поєднати та розтушувати при переходах з одного в інший.
кісточки для тіней wobs

Щоб підкреслити красу очей і виразність погляду, варто купити кісточки для макіяжу очей у нас. Завдяки нашим інструментам, вам вдасться втілювати у реальність навіть найскладніші техніки мейкапу.

 
WOBs

Найкраща кісточка для розтушовування тіней, що приносить ідеальний результат, від виробника Вобс: знаходьте відповідну модель та здійснюйте замовлення!

Шукаєте пензлик для нанесення чи, можливо, потрібна кісточка для розтушовування тіней - звертайтеся до нас! Нам важливо, щоб процес виконанні мейку приносив не лише позитивний результат, а й задоволення, а тому пропонуємо вашій увазі виключно стильні та сучасні пензлики. Обирайте, яка модель вам найбільше до вподоби, та здійснюйте замовлення. Кожна кісточка для макіяжу очей створюється з урахуванням зручності, практичності, екологічної безпеки, невибагливості у догляді. Ворс надійно прикріплюється до основи гильзою, тому наша продукція не осипається та не залишає волосків, що дуже важливо для вашого комфорту і отримання бездоганного мейкапу. Обирайте пензель для макіяжу очей, який вам підходить для тих чи інших цілей, і користуйтеся ним з насолодою, втілюйте навіть найважчі ідеї та завжди йдіть в ногу з часом, виглядаючи неперевершено!