Вміння правильно наносити макіяж – це важливий навик. Проте інструменти, які при цьому використовуються, також не менш важливі. Так підібравши правильний пензель для хайлайтера можна добитися значно кращих результатів у макіяжі, зробити його швидшим, простішим та легшим. Неправильно вибрана або неякісна кісточка ж навпаки буде постійно заважати, викликати роздратування і мейк-ап потребуватиме постійного коригування. Проте, як купити пензлик для хайлайтера, що буде ідеальним для вас?

 

Як вибрати пензлик для нанесення хайлайтера серед стількох варіантів? Види пензликів та їх призначення

Кісточка для хайлайтера має бути спеціального типу, щоб уникнути появи плям на лиці при нанесенні. І вибір найкращого, підходящого саме вам пензля може ввести у ступор. Як серед стількох варіантів вибрати саме свій пензлик для нанесення хайлайтера? Їх умовно можна поділити на 7 типів:

купити кисть вобс

◉ З м’якою щетиною 
Такі пензлі вироблені зазвичай з високоякісного козячого волосся, а не з синтетики і є надзвичайно чутливими до шкіри. Таку кісточку назвичайно легко доглядати, вона швидко висихає та повертає свою текстуру. Нанесення хайлайтеру відбувається рівномірно, легко досягається потрібний ефект.
◉ Стійкі
Зазвичай, такі пензлі є найкращими для надання блиску та контурування. Вони мають мягкі сентитичні щетинки, що не потребують особливого догляду, будуть чудово підкреслювати обличчя та підборіддя. Вони не скидають щетину та з ними дуже легко працювати. Купити кисть для хайлайтера такого типу буде чудовим варіантом, якщо ви в захваті від контурингу і постійно використовуєте цей макіяж.
◉ У формі віяла
Чудові варіанти для базового макіяжу, виготовлені із синтетики, мягкі і приємні на шкірі. Мають ергономічний дизайн, зручні, без жодної жорсткості, а також легко чистяться. Що характерно, їх можна також використовувати з кремом або рідкими продуктами.
◉ Для нанесення без грудок
Це тонкі, звужені, точні інструменти. Виготовлені з волокон преміум-класу і бездоганно розтушовують будь-який хайлайтер. Чудово підходять для макіяжу під очима.
◉ З антимікробними волокнами
Їх волокна мають подвійну нитку з корозостійкими наконечниками. Чудово підходять для нанесення на ніс, підборіддя і вилиці. Не накопичують піт і мікроби, а значить його дуже легко чистити. Зазвичай такі інструменти надзвичайно довговічні.
◉ Легкі
Мають тришарову технологію щетини, призначену для нанесення легкого шару хайлайтеру для мягкого, сяючого сяйва. Вони без жорсткості, їх легко чистити та вони ідеально підходять для пудрових хайлайтерів. Купити пензлики для хайлайтера такого типу буде хорошим вирішенням для тих, хто любить природній, майже не помітний макіяж.
◉ З надщільною щетиною
Такі пензлі забезпечують досить сильне покриття без зайвих зусиль. Вони легко наносять продукт, особливо навколо очей. Така щітка забезпечує рівне, природнє покриття.

Варто також пам’ятати, що купити кісточку для хайлайтера важливо не тільки підходящої моделі, але і від добросовісного виробника, щоб бути впевненими в якості інструменту. 

 

Як купити пензлики для хайлайтера від ВоБс? Все про здійснення замовлення та переваги пензлів 

Пензлики від Wobs – не просто інструменти, а справжня гарантія вашого успіху у макіяжі. Всі пензлики виготовлені по найвищим міжнародним стандартам якості, що забезпечує не просто ідеальне нанесення, але й довгу роботу у майбутньому. Замовлення здійснюються на сайті wobs.ua, ретельно упаковуються в картонні коробки і до кожного замовлення додається знижка на наступне замовлення або подарунок. Всі замовлення відправляються день у день, тож скоро ви зможете перевірити всю магію наших інструментів на практиці.