WOBs

Для будь-якого мейк-апу очей потрібні дві головні складові – купити пензлі для стрілок та якісну підводку. Однак вам не обійтись без навичок, які дозволять вам намалювати ідеальні, акуратні та рівні стрілочки, не витрачаючи багато часу. Фірма Вобс вирішила розповісти декілька секретів, як правильно нанести лайнер за допомогою кісточок, щоб ваші очі сяяли пристрастю та красою!

кісточка для стрілок

 
WOBs

Пензлик для підводки Wobs – якісні інструменти для макіяжу, з якими у вас не буде зайвих проблем

Найпопулярніший пігмент для макіяжу очей - рідкий лайнер, що створює плавні та точні лінії. Кісточка для стрілок допомагає промальовувати лінії та заповнювати пропуски для нанесення більш акцентованих стрілок.

Ось основні етапи, яких варто дотримуватися, щоб малювати стрілки, які вам до вподоби – від простих ліній до ефектних образів:

Почніть з середини. Прикладіть пензлик для стрілок до лінії верхніх вій так, щоб він був якомога ближче до ваших вій і почніть наносити підводку. Рухайтеся до зовнішнього краю лінії росту вій. Для більшої точності перед використання лайнера ви можете спочатку підвести лінію олівцем; ;
 
Заповніть пропуски. Після того, як ви завершите підведення зовнішнього кута, підведіть внутрішній край лінії верхніх вій і з’єднайте цю лінію з першою лінією, яку ви зробили. Використовуйте пензель для малювання стрілок, щоб нанести невеликі штрихи, з’єднати лінії та заповніть їх за потреби, щоб у вас трималася одна суцільна, рівна лінія на лінії верхніх вій.
 
Якщо ви хочете створити крила для посилення образу, дотримуйтеся вигину зовнішньої лінії вій вгору від кута вашої повіки. За потреби після цього можна додатково заповнити крило пігментом для більш рівномірної форми.

Однак ви маєте пам’ятати, що по-справжньому якісний макіяж можливий тільки з вибором правильних пензликів для стрілок від перевіреного виробника – саме тому вам варто звернути увагу на Вобс.

підводка для очей

 
WOBs

Кисть для стрілок купити – найкращі моделі тільки в магазині WoBs

Бажаєте кисть для стрілок купити, але не знаєте, яку модель краще обрати? Виробник кісточек WoBs пропонує для своїх клієнтів тільки якісні інструменти власного виробництва та консультацію від менеджерів магазину, які порадять моделі, що потрібні саме вам. Пензлик для підводки Wobs – це поєднання майстерності виробництва та кращих цін на українському ринку. Тому ми створюємо продукт, який є доступним для всіх і незмінним як у звичайній косметичці, так і в арсеналі професіонала-візажиста.

Усі wobs.ua пензлики ви можете легко замовити на нашому сайті та оформити швидку доставку Новою Поштою та Укрпоштою по всій Україні.