Незвичайний макіяж, що вирізняється з поміж інших завжди приковує до себе погляди. Яскраві кольори волосся, тіні на очах чи нетипові кольори рум’ян... Проте рідко зустрічається саме цікавий макіяж губ. Омбре на губах у цьому випадку є досить новою і незвичною технікою, що значно вирізняється з поміж інших та буде під силу навіть новачкам. У сучасному світі важко здивувати когось новим відтінком помади, тож макіяж губ омбре одразу приковує до себе погляди. Кольори помади можна буде підібрати більш стримані, або яскраві, але такий незвичний мейк-ап уже буде відрізняти вас від усіх інших. Важливо також вибрати правильні кісточки для вдалого результату, оскільки омбре губ вимагає хорошого розтушування. 

 

Омбре на губах – легка техніка з надзвичайним результатом. Як створити омбре на губах навіть новачку?

 Омбре губ створити не так важко як це здається на перший погляд. Особливо, якщо знати чітку поетапність дій. Та спочатку потрібно визначитись з основними кольорами, які будуть для нього використовуватись та підібрати хороші кисті для губ. Оскільки такий макіяж вимагає дуже доброго розтушування, то пензлик для нанесення губної помади має бути лише хорошої якості, щоб створити плавний перехід між кольорами. Сама ж техніка нанесення не є складною:

омбре губ

◉ Спочатку варто нанести бальзам, щоб губи були більш зволоженими. Це гарантуватиме, що нанесення помади більш гладким. Після цього варто нанести трохи основи, щоб помада показала свій справжній колір, а не змішувалась з відтінком губ. .
◉ Після того як на губах створена ідеальна база потрібно обвести губи більш темним відтінком.
◉ Використовуючи кісточки для губної помади потрібно розтушувати контур всередину, залишаючи центр порожнім.
◉ Потім темнішим кольором заповнити куточки верхньої та нижньої губи.
◉ Тепер настав час для більш світлого відтінку. Ним потрібно заповнити центр верхньої та нижньої губи.
◉ Ефект обмбре відрізняється саме тим, що два кольори легко поєднуються один з одним. Для цього варто розтушувати їх пензликом.
◉ Для фінального штриха можна взяти пензлик з коректором та очистити краї губ. Це зробить їх форму більш вираженою. 

Найкращим рішенням для цієї техніки буде купити кисть для губ дійсно високої якості. Вона забезпечить хороший і плавний перехід одного кольору у інший без будь яких зайвих зусиль і в подальшому буде часто використовуватись і в звичайному макіяжі. 

 

Де купити кисть для губ, що зробить макіяж неймовірним? ВоБс пропонує найкраще своїм клієнтам

 ВоБс – не просто зручний магазин, це ціла компанія, що поставляє найкращі інструменти для топових візажистів, студій та змагань. Що ж робить його таким популярним і серед професіоналів, і серед любителів?

Максимальний вибір товару різних видів та матеріалів, постійне поповнення новими моделями;
Наявність футлярів для зберігання кісточок та засобів для очищення;
Швидка доставка;
Якісна упаковка кожної кісточки, що забезпечує захист товару від пошкоджень при пересилці.
Подарунок або знижка на наступний товар у кожному замовленні.

Заходьте на wops.ua та обирайте саме ваші інструменти для ідеального макіяжу.