Пензлі для пудри – базовий інструмент у косметичці кожного любителя макіяжу. Якщо ж ви займаєтесь візажем професійно, то кисті для пудри стають просто незамінними у вашому інструментарію. Без них не обходиться жоден мейк-ап: від звичайного повсякденного макіяжу до неймовірних футуристичних образів що захоплюють подих. Тут головне купити кисті для пудри хорошої якості і саме під ваші потреби, щоб вибраний інструмент довгий час служив у роботі, а не лежав без діла у найглибшому закутку косметички. Особливо популярною є зараз мінеральна пудра. З кожним роком вона знаходить все більше прихильників як серед початківців і любителів макіяжу, так і серед професійних візажистів, що працюють з образами найвищої складності. То в чому ж причина її популярності і які замовити пензлики для пудри цього виду буде краще?

 

Мінеральна пудра та всі її особливості у створенні макіяжу. Які пензлі для пудри підійдуть для неї найкраще.

Головна відмінність мінеральної пудри від інших косметичних засобів – це те, що в склад продукту входять тільки натуральні компоненти і повністю відсутні барвники. Пудра на мінеральній основі:

пензлик для пудри

  1.  Не викликає подразнень; 
  2.  Підходить для проблемної або дуже чутливої шкіри; 
  3.  Має антисептичні властивості.

 Тож не дивно, що вона завоювала таку популяпність, оскільки не тільки приховує недоліки, але сприяє збереженню здорової шкіри і, - в разі наявності якихось ранок, - пришвидшує загоєння.

Крім того, мінеральна пудра надзвичайно зручна у використанні. Вона є дихаючою, не забиває пори, та легко наноситься рівним шаром. Проте варто пам’ятати, що з таким засобом варто використовувати спеціальні кисті для мінеральної пудри або ті, що в ні в якому випадку не будуть подразнювати шкіру. Ось на що варто звертати увагу, щоб вибрати ідеальну кисть для мінеральної пудри:

  • Форма пензля;

Для натурального, прозорого нанесення найкраще купити кісточку для пудри округлої форми. Для більш щільного та рівного покриття варто використовувати тонку, плоску кисть. Для нанесення середнього покриття, що збереже натуральний вигляд вибирайте куполоподібні пензлі зі щетиною середньої щільності. Щільне нанесення потребує куполоподібного пензля зі щільною щетиною. Любителям частого і різного мейк-апу можуть знадобитися зразу декілька варіантів пензлів, тож замовити кісточки для пудри комплектом – буде найкращим для них варіантом.

  • Тип щетини;

У пензлях для макіяжу є два типи щетини: натуральна та синтетична. Натуральна щетина виготовлена з шерсті тварин і зазвичай є пухнастою, хоча можуть бути варіанти різної жорсткості. Синтетична щетина виготовляється з гіпоалергенного матеріалу. Вона рівномірно розподіляє пудру на шкірі, чим забезпечує бездоганне покриття.

  • Легкість очищення;

Пензлик, що важко очищається, не підійде для роботи з мінеральною пудрою. Він не буде гігієнічним і його постійне використання може створити деякі проблеми при нанесенні макіяжу. Особливо це стосується візажистів, що працюють з великим потоком клієнтів. Тож купити пензлики для пудри краще хорошої якості і у надійного виробника, при створенні макіяжу не виникло зайвих проблем.

 

Замовити пензлики для пудри найкращої якості. Вобс – вибір новачків і профессіоналів. 

WoBs – це не просто магазин, а ціла команда спеціалістів з візажу, що з 2008 року пропонують найкращі інструменти для макіяжу. Саме їх товар бере участь у найбільших українських виставках та використовується на чемпіонатах з мейк-апу. Що відрізняє саме цю компанію від інших?

◉ Найбільший вибір якісних кісточок різних форм та матеріалів;
◉ Набори для початківців та професіоналів;
◉ Індивідуальне пакування кожного пензля та відправка товару лише у коробках;
◉ Подарунок або знижка у кожному замовленні;
◉ Співпраця зі школами макіяжу, салонами та магазинами.

На сайті wobs.ua можна вибрати саме той ідеальний пензель, що створюватиме не макіяж, а справжній витвір мистецтва.