Вибір декоративної косметики зараз просто неймовірно широкий, на ринку можна знайти кошти абсолютно будь-яких відтінків і текстур. Останнім часом, запечені текстури виявилися незаслужено забутими і це абсолютно зр: фініш вони дають просто приголомшливий, відмінно, легко розтушовують і чудово виглядають. У цій статті ми б хотіли трохи докладніше поговорити про запечених тінях, про їх переваги та недоліки, про особливості нанесення: як вологим, так і сухим способом.

Запечені тіні: що вони з себе представляють?

Так як макіяж-засоби, що отримуються в результаті застосування такої технології, є нічим іншим, як запеченими рідкими засобами, вони, як правило, мають дуже легку і оксамитову текстуру і дрібні світловідбиваючі частинки в складі. Від пресованих запечені продукти візуально можна відрізнити по тонким мерехтливим прожилкам. Запечені тіні вдають із себе саме таку текстуру. Вони дуже стійкі, дуже сяючі, покриття виходить однорідним, а растушевка - простий.

Запечені тіні: їх основні переваги

  • Запечені тіні - досить стійкі;
  • Вони відрізняються дуже красивим, ошатним сяйвом;
  • Запечені тіні дуже просто розтушовують в красиву серпанок;
  • Їх можна наносити як вологим, так і сухим способом, досягаючи різних ефектів;
  • Запечені тіні підходящої текстури також можна використовувати в якості хайлайтера.

Недоліків же у запечених тіней не виявлено: єдине, що новачки далеко не завжди справляються з особливостями вологого нанесення і з незвички можуть наставити плям.

Запечені тіні: як правильно їх наносити і розтушовувати?

З огляду на те, яку «природу» мають запечені кошти, їх можна наносити двома способами - сухим і вологим. У першому випадку використовуйте суху кисть з натурального ворсу, і макіяж буде виходити природним, а сяйво - легким і делікатним. У другому, навпаки, кисть повинна бути вологою (для нанесення краще використовувати інструменти з штучним ворсом), і покриття буде більш щільним, пигментированним і з вираженим металевим блиском. У першому випадку, коли ми наносимо запечені тіні сухим способом, ви просто застосовуєте свій звичайний спосіб нанесення і розтушовування. Якщо ви віддаєте перевагу сухий спосіб нанесення, то використовуйте для цього кисть з натурального ворсу. Якщо ж вам сподобалося вологе, то використовуйте для цього кисть з синтетики. Крім цього, ви можете наносити запечені тіні просто пальцем: так ви досягнете максимальної інтенсивності кольору, максимального сяйва, а також максимальної рівномірності.

Крім цього, як вже було сказано вище, ви можете використовувати запечені тіні відповідного кольору в якості хайлайтера, для цього, власне, потрібно застосовувати спеціальну кисть для хайлайтера з натурального ворсу.

Якщо ви хочете наносити запечені тіні вологим способом, найкраще це робити не розтираючими, розмазують рухами, а як би "притоптує". Оптимально це робити або в моно-макіяжах, коли ви на все віко просто наносите один відтінок тіней, або ж тоді, коли ви використовуєте запечені тіні в якості яскравого акценту до матовою розтушовуванні.

Кисті для запечених тіней: які потрібні?

Залежно від способу нанесення, вам знадобляться кисті для тіней: як з натурального, так і зі штучного ворсу. Вибирайте різні форми: як для нанесенн, так і для розтушовування. А якщо ви перебуваєте в пошуках якісних кистей, то ви без проблем знайдете їх в асортименті інтернет-магазину Вобс по найбільш приємними цінами і в стабільно високій якості. Великий вибір, відмінна якість, швидка доставка, асортимент, який в повній мірі задовольнить як любительок макіяжу, так і професіоналів: все це можливо разом з нами!