Кисть для нанесення рум’ян – це саме той інструмент, що працює надзвичайно по-різному, в залежності від моделі . Щоб правильно відштовхуватись від того, яка з них потрібна саме вам - потрібно добре знати, який ефект створює кожна кисть. Якщо ж пензлі потрібні у салон візажистові, то тут варто розуміти основні типи пензлів, які будуть основними, щоб не купити пензлик для румян, який буде неефективним або зайвим серед решти інструментів.

 

Кисть для нанесення рум’ян, що підійде саме для вас. Основні нюанси для вдалого вибору. 

Насправді, купити пензлик для рум’ян, що ідеально вам підійде не так важко. Існує всього три види пензлів для досягнення різноманітних ефектів.

форми пензликів для рум'ян

  1. Маленький і щільний пензлик 

Це плоска кисть для рум’ян, що досить сильно наносить будь-які рум’яна на щоки без жодних додаткових зусиль. Він стане ідеальним вибором для насиченого кольору на ваших щоках. Особливо корисним такий інструмент буде для вечірнього макіяжу, тому він часто використовується в салонах.

  1. Середній купольний пензлик 

Зазвичай він розгортається віялом і є досить пухнастим. Розподіляє колір все ще насичено, але не надто яскраво. Являється певним універсальним інструментом. Кисті для рум’ян купити такого типу підійде для як і не для надто яскравого вечірнього макіяжу, так і для більш повсякденних образів.

  1. Кутовий пензлик.

Це скошений пензлик для рум’ян, що надає легкий ефект нанесення. Саме такий пензлик чудово підійде для щоденного макіяжу, а також для тих, хто надає перевагу розсіяному, природньому кольору на щоках. 

Також варто пам’ятати якими мають бути якісні пензлики, щоб не купити кисть для рум’ян, якою в подальшому неможливо буде користуватися. Слід орієнтуватися на приблизно такі вимоги до них: 

  • Пензлик повинен мати міцний приємний ворс
  • Якісна кисть не повинна викликати неприємних відчуттів при контакті зі шкірою.
  • Рукоятка повинна бути гладкою і рівною. Будь-які її пошкодження неприпустимі і будуть заважати у роботі.
  • Пензлик має бути зручним, щоб його було легко тримати в руках.
  • Ворс в жодному випадку не має витягуватись чи випадати із пензлика 
  • При нахилі ворсу в сторону між ним і кріпленням не повинна бути відсутня відстань, або має не перевищувати один сантиметр.

Найкращим варіантом при покупці буде замовити пензлики для рум’ян у перевіреному спеціалізованому магазині з великим досвідом і клієнтською базою, щоб бути точно спокійним за свій вибір. 

 

Найкращий вибір, щоб замовити пензлики для рум’ян. Вобс – компанія для початківців і топових спеціалістів. 

Виробник кісточок Вобс відомий перед усім завдяки участі в найбільших українських виставках та спонсорству конкурсу візажу. Але що допомогло йому здобути такого визнання? Насамперед, це першокласна якість пензлів та їх великих асортимент під різні потреби та з різних матеріалів. Саме залучення в свою команду лише професіоналів дозволило створити настільки якісний продукт, що на українському ринку йому немає вітчизняних конкурентів з 2008 року. Крім того, ВоБс старається максимально орієнтуватись на своїх клієнтів. Доказом цього є якісна упаковка, грамотні консультації, миттєва обробка замовлень та невеликі подаруночки до кожного замовлення. Заходьте на сайт wobs.ua та переконайтесь у цьому особисто!