WOBs

Косметологія стала невіддільною частиною б'юті-рутини, адже декоративна косметика лише маскує недоліки шкіри. Інструменти, які використовують косметологи під час доглядових процедур та їх пацієнти в процесі домашнього догляду, мають вирішальне значення. Професійні пензлі для косметології сприяють рівномірному розподіленню препарату, глибокому поглинанню шкірою активних компонентів та гарантують атравматичне нанесення завдяки делікатному ворсу. 

професійні пензлі для косметології wobs

Якщо нехтувати правильним доглядом та зберіганням інструментів, то кісточка для нанесення пілінгу, крему, скрабу стане середовищем розвитку бактерій та шкідливих мікроорганізмів, а це все впливає на здоров'я вашої шкіри. Якщо ви не хочете зіштовхнутися з проблемою висипань чи іншими неприємностями, дослухайтесь до наших порад щодо гігієни пензлів. Важливі правила допоможуть забезпечити безпеку, довговічність та зберегти косметологічні кісточки такими ж естетичними, ефективними, чистими. 

 
WOBs

Основні поради щодо очищення та зберігання косметологічних інструментів — пензлів для косметології

Косметологічні інструменти потребують спеціального догляду, миття та дезінфекції, оскільки вони безпосередньо контактують зі шкірою. Кисті сприяють економічному розподіленню засобів, що є дуже важливим, адже доглядова косметика досить вартісна. З їх допомогою можна створити максимально комфортні умови для проведення процедур без дискомфорту і больових відчуттів. Переваги кісточки для косметології в тому, що вона не потребує спеціального догляду — очищувати, мити та зберігати її досить просто.

Використані пензлі для косметології, як і звичайні інструменти для макіяжу, — це розсадник бактерій, тому їх миття не варто відкладати. Провідні експерти радять розпочинати очищення безпосередньо після закінчення процедури, адже це допоможе зберегти експлуатаційні якості кісточки WoBs. Якщо ви використовуєте їх для роботи з клієнтами, у вас повинно бути декілька комплектів. На нашому сайті ви можете замовити віяловий пензлик для нанесення крему/пілінгів, кісточки ВОБС для гелів, скрабів, масок та укомплектовані набори. Розмір, матеріал виготовлення, форма — все на ваш вибір. 

Секрети догляду за кистями для косметологічних процедур:

  1. Використовуйте спеціальний експрес-очищувач, якщо немає змоги швидко помити кісточки для косметології. Ретельно змивайте рештки засобу, щоб не спровокувати індивідуальні реакції шкіри.
  2. Найкращий спосіб очищення — миття. Є спеціальні шампуні, які делікатно та якісно чистять синтетичний та натуральний ворс. Кісточка для нанесення маски чи кремоподібного засобу стає після їх використання абсолютно чистою, немає ніяких відкладень та жирного лоску.
  3. Використовуйте спеціальні аксесуари. Гумові килимки, щіточки для миття, мочалки з ребристою поверхнею для ретельного чищення і т. д. Капля мийного засобу, трошки ваших зусиль — і ваш пензлик для нанесення маски, пілінгу чи сироватки майже як новий. 
  4. Сушити пензлі потрібно природним шляхом у вертикальному положенні. Нічим не закривайте їх — потрібне провітрювання задля запобігання появі плісняви та специфічного запаху. Вода не повинна проникати у ферулу чи накопичуватися на ворсинках. Не намагайтесь прискорити процес за допомогою фену — після цього інструменти будуть непридатні до експлуатації.
  5. Охайне зберігання — основа основ. Після повного висихання пензлі для косметології від виробника WoBs потрібно скласти у кейс чи футляр. Ні в якому разі не зберігайте їх разом зі звичайними кистями для макіяжу. Їх чистота та охайність — гарантія вашої краси та здоров'я.

Зверніть увагу, що спосіб очищення пензля залежить від того, який у нього ворс. Натуральні кисті дуже делікатні, тому потребують використання засобів з хорошим складом. Їх не можна терти, адже ворсинки з єнота, соболя, білки чи кози дуже легко пошкоджуються. Експерти радять використовувати кондиціонер для догляду, щоб ворс залишався м'яким. А ось синтетичні кисті не такі вибагливі. Якщо ви наносите олійні чи кремоподібні засоби, використовуйте саме їх, щоб не виникло проблем з миттям.

 
WOBs

Купити пензлі для косметології у перевіреного виробника — WoBs: найкраще доповнення вашої б'юті рутини

купити кісточки для косметології вобс

Дотримання правильної гігієни косметичних пензлів — важливий аспект для збереження здоров'я шкіри, що також впливає на довговічність робочих інструментів косметолога. Своєчасне очищення, ретельне сушіння та зберігання відповідним чином допоможуть уникнути негативних наслідків для вашої шкіри та зробити б'юті-ритуали безпечними. Щоб не виникло подібних ситуацій, варто купити пензлі для косметології в інтернет-магазині ВОБС, бо якість має значення. До вибору пензлів потрібно підійти серйозно та зважено, що всі процедури краси приносили задоволення та результат. 

На сайті інтернет-магазину ВОБС ви можете купити кісточки для косметології таких видів:

готововіялова кісточка для нанесення пілінгу;
готовокисть для масок, кремів, концентратів з щільним ворсом та чітко окресленою формою;
готовопензлики wobs для скрабів;
готовоінструменти з синтетичним ворсом для роботи з хімічними засобами тощо.

В нашому онлайн-каталозі ви знайдете всі необхідні інструменти для краси та догляду за собою, тож пропонуємо вам ознайомитися з асортиментом. Ми раді співпраці як з індивідуальними клієнтами, так і зі школами візажу, салонами краси, провідними косметологами тощо. Безкоштовна консультація передбачена — наші менеджери допоможуть вам ближче познайомитися зі світом WoBs. Оформити замовлення можна самостійно на сайті або ж скориставшись контактним номером телефоном. 

Дбайте з ВоБс не лише про красу, а й про здоров'я вашої шкіри!