WOBs

Контуринг брів є важливим етапом створення будь-якого макіяжу. Навіть якщо ви вирішили не наносити косметику, потрібно їх гарно вкласти та розчесати за допомогою спеціальної щіточки для брів. Щоб досягти виразної форми та густини, лише косметичних засобів недостатньо, адже догляд також має значення. Сьогодні поговоримо про те, як вибрати пензлик для брів для створення виразного макіяжу очей.

щіточки для брів wobs

 
WOBs

Правильно підібрана кісточка для брів — допоміжний елемент у формуванні ваших ідеальних брів

Гарний вигин та ідеально промальована форма брів — це мрія? Та ні, реальність, якщо у вас є професійна кісточка для брів. Насправді вибір інструменту важливіший за підбір косметики. Ви можете використовувати навіть бюджетні тіні чи гелі, але лише якісна кисть допоможе досягти бажаного результату. Перед тим як купити кісточку для брів, варто розібратися з основною класифікацією. 

Основні види професійних пензлів для оформлення брів:

  1. вузька кисть з заокругленим кінцем, що використовується для нанесення тіней;
  2. скошена кісточка для брів, яка підходить для фарбування хною чи спеціальною фарбою;
  3. м'яка кісточка з чітким контуром для нанесення твердих текстур;
  4. кисть для ламінування брів, якою можна рівномірно наносити косметичний засіб;
  5. щіточка для розчісування волосинок. 

Пензлики бувають різної форми, виду, діаметру та матеріалу виготовлення. Зверніть увагу, що синтетична кисть для брів не вбирає в себе косметику, тому її можна використовувати для нанесення рідких, гелевих та кремоподібних текстур. Натуральні варіанти краще підходять для сухих тіней. Ворс будь-якого пензля повинен бути щільним, щоб лінії малювалися рівні та акуратні. Якщо ви використовуєте надто дешеві інструменти, ворсинки будуть осипатися та псувати кінцевий результат.

Якщо ви вирішили купити пензлики для брів, зверніть увагу на такі критерії вибору:

комбінована щіточка для брів і вій вобс
готовоВид ворсу. Усі пензлики діляться на дві категорії — синтетичні та натуральні пензлики WoBs. Про особливості їх використання ми говорили вище. Серед них нереально вибрати фаворита, адже якість у двох варіантів на рівні. Різниця полягає лише у текстурах, з якими можна працювати.
готовоОсобливості: довжина ворсу, форма кисті, жорсткість. Наприклад, якщо вам потрібно зробити контуринг — обирайте жорсткіший пензлик з коротким ворсом. Для розтушовування тіней підходять м'які варіанти, адже вони створюють димчастий ефект. Для фарбування краще замовляти інструменти з щільним ворсом, щоб добре заповнювати пігментом всю поверхню брів.
готовоРучка. Вона повинна бути добре зафіксована, щоб ви могли легко керувати процесом та малювати рівні штрихи. Основний момент, на який ви повинні звертати увагу, — це комфорт. Деяким майстрам зручніше працювати з тонкою ручкою, а деяким подобається наводити брови з товстою. 
готовоДіаметр пензля. Якщо вам потрібна для щоденного використання кісточка для брів, купити її потрібно конкретно під себе. Для тих, у кого тонка лінія росту волосся, варто вибирати тонкий пензлик, і навпаки. Ідеальний варіант — це ідентичне співвідношення ширини брів та кисті. 

Якісна комбінована щіточка для брів та вій, як і інші пензлики, представлені в онлайн-магазині ВоБс, будуть вам слугувати роками при правильному догляді. Візажисти рекомендують не економити на інструментах, адже результат напряму залежить від того, чим ви малюєте лінію. В першу чергу, вам потрібно визначитися, для чого вам потрібна кисть: для ламінування брів, фарбування, догляду, контурингу тощо. 

Варто зрозуміти, що кісточка безпосередньо впливає на якість макіяжу. Якщо ви використовуєте дешевий аналог, який осипається, гнеться, вбирає в себе всю косметику, кінцевий результат буде виглядати «брудно». Для домашнього набору достатньо 2-3 варіанти кисті та щітки для розчісування брів, а у бровіста повинен бути повний набір пензлів, враховуючи індивідуальні особливості всіх клієнтів. Ми ж вам пропонуємо професійні кісточки від українського виробника WoBs, які представляють ідеальне співвідношення якості та ціни. А переконатися у цьому ви можете самі, оформивши замовлення на нашому сайті!

 
WOBs

Щіточки для брів, для ламінування чи фарбування купити в інтернет-магазині кісточок WOBS

Інтернет-магазин кісточок WOBS стане вашим вірним помічником у створенні ідеальних брів та макіяжу загалом. На нашому сайті ви можете підібрати пензлики для різних цілей за доступною ціною з таких матеріалів: соболь, коза, білка, єнот, лисиця тощо. Для нас якість на першому місці, саме тому нам довіряють провідні візажисти України. Придбавши інструменти для мейкапу у нас, ви відчуєте себе професійним бровистом, адже ваші брови будуть ловити захоплені погляди. 

Асортимент пензликів постійно розширюється. Ми раді представити вам новинки, які неодмінно згодяться для контурингу та догляду за бровами: кисть для брів з синтетики (W3242), силіконова кісточка для брів (W5602), пензлик для фарбування та ламінування (W5608). Щоб зробити свій макіяж більш виразним та професійним, ознайомтесь з іншими статтями у нашому блозі. Вони містять багато корисної інформації про особливості кісточок для мейкапу, сучасні техніки візажу, модні тенденції та інше.

Бажаєте впевнитися в тому, що пензлі Вобс — №1 в Україні? Оформляйте замовлення на сайті або за телефоном. Безкоштовні консультації та допомога у підборі товару передбачені. Обирайте найкраще для вашого довершеного образу разом з WoBs!