WOBs

Вдало та ефектно намальовані стрілки — це справжнє мистецтво, осягнути яке можна лише шляхом практики та відповідних зусиль. Вони вносять фінішний акцент у будь-який макіяж та роблять погляд по-справжньому виразним. Насправді секрет ідеальності в правильному виборі інструментів. Щоб досягти бажаного результату, потрібно купити пензлики для стрілок або ж пластичну підводку. Якщо ви обираєте професійні кисті від ВоБс, то навіть бюджетна косметика справиться з цієї задачею. Отже, поговорімо про те, як малювати ідеально рівні лінії, та яка кісточка для стрілок вам знадобиться. 

купити кісточку для підводки очей WOBS

 
WOBs

Кісточка для підводки очей — ключ до ідеальних стрілок

Повсякденний, вечірній, святковий макіяж… Жоден з них не буде таким ефектним, якщо не зробити правильний акцент. Красиві стрілки — це «родзинка» кожного мейкапу, адже можна підібрати товщину, вид, спосіб виконання під різну форму очей. Процес нанесення штриха досить кропіткий, адже важливо враховувати симетричність. Спеціальні кісточки для макіяжу допоможуть досягти ідеального результату, незалежно від форми стрілок: мигдалеподібні, великі/маленькі, круглі, вузькі, вузько/широко посаджені тощо. Звичайно ж, можна також вибирати колір лінії, враховуючи образ та основну палітру. 

Найчастіше для малювання стрілок жінки використовують підводки, олівці, лайнери чи помадки. Ви можете надавати перевагу тому засобу, який є для вас найбільш зручним по текстурі. Але зверніть увагу, що не завжди в комплекті йдуть якісні інструменти, тому варто завчасно придбати якісний пензлик для підводки очей та інші кисті, які допомагають відтворити ефектний контуринг.

 
WOBs

Як намалювати ідеальні стрілки, використовуючи пензлик для стрілок

Якщо ви бажаєте намалювати лінії тінями або іншим подібним косметичним засобом, вам знадобиться тонка кисть для стрілок. Зверніть увагу: для нанесення сухих текстур, краще вибирати натуральні пензлики WoBs, а для гелеподібних, рідких та кремових — синтетичні. Щоб «хвостик» штриха вийшов охайним та рівним, знадобиться також скошена кисть для стрілок. 

Покрокова інструкція: 

  1. Пензлик зволожити за допомогою фіксатора макіяжу та нанести на нього тіні.
  2. Починаємо малювати лінію від центру ока до його початку, а потім промальовуємо штрих до зовнішнього куточка. Рухи мають бути максимально легкими та акуратними.
  3. Приділяємо увагу «хвостику», який є закінченням смуги. Його форма залежить від обраного типу стрілки: класика, «котячий погляд», «крила», «схід» тощо.
  4. З'єднуємо закінчення з основою стрілки.

Не малюйте лише кінчиком пензлика, адже будуть помітні зайві штрихи. Якщо ви любите широкі стрілки, починайте з вужчої лінії, а потім розширте її до потрібного розміру. Щоб відтворити ефект «smoky eyes» або втілити в життя іншу подібну техніку, також знадобиться кісточка для розтушування стрілки.

 
WOBs

Як намалювати стрілки пластичною кісточкою-підводкою

Найкраще для цього підходять саме гелеві текстури, тому вам знадобиться штучна кісточка для підводки. Вона не повинна бути надто широкою, адже лінія біля внутрішнього ока майже завжди тонка. Обирайте якісні інструменти, щоб кисті не осипалися та не псували кінцевий результат.

Детальна інструкція:

  1. За допомогою кисті проводимо смугу, повторюючи лінію росту вій. Довжину кінчика стрілки регулюйте на свій смак.
  2. Починаючи від «хвостика», проведіть ще одну лінію, поступово зменшуючи відстань між ними. Тобто, ближче до початку ока вони повинні зрівнятися. 
  3. Заповніть простір, використовуючи WoBs brush потрібного розміру.

Ворс кисті має бути м'яким, але пружним — лише тоді стрілка вийде рівною. Також зверніть увагу на саму ручку пензлика. Якщо вона погано зафіксована, вам буде важко керувати процесом. Інтернет-магазин професійних кісточок для макіяжу WoBs пропонує дійсно якісні, надійні та доступні за ціною товари. Неважливо, чи ви візажист, чи аматор, малювати гарні стрілки бажають всі. Правда ж? 

Декілька важливих нюансів:

готовоне економте на інструментах, адже професійні кісточки для макіяжу не можуть коштувати надто дешево;
готововикористовуйте спеціальну клейку стрічку або трафарети, якщо ви початківець;
готовощоб виправити помилку, змочіть тонкий пензлик засобом для зняття макіяжу та обережно зітріть стрілку.

Як бачите, немає нічого супер складного. Щоб досягти ідеального результату, потрібно лише трошки практики, якісна косметика та професійні інструменти, які ви завжди можете замовити в онлайн-магазині ВоБс.

 купити пензлики для стрілок вобс
 
WOBs
Купити пензлики для стрілок для довершеного макіяжу очей в інтернет-магазині професійних кісточок WoBs

Зручний пензлик та пластична підводка — це динамічний дует, який допоможе створити ідеальні стрілки навіть в домашніх умовах. Щоб процес нанесення макіяжу приносив задоволення, а результат виправдовував всі очікування, варто надавати перевагу лише інструментам професійного типу. Кісточка для стрілок WoBs стане вашим вірним помічником та змінить підхід до створення святкового чи повсякденного мейкапу. 

Асортимент інтернет-магазину ВоБс дійсно широкий, у нас ви можете купити кісточку для підводки очей українського виробництва будь-якого виду: тонку, плоску, скошену, вигнутої форми тощо. У вас є можливість вибрати матеріал її виготовлення та щільність ворсу. Оформити замовлення можна на сайті або за контактним номером телефону. Якщо виникли труднощі при виборі пензлика, наш менеджер вам з радістю допоможе.

Скажи “так” ідеально рівним стрілкам разом з WoBs!