WOBs

Ідеальний рум'янець починається з правильного інструменту. Кожна текстура рум'ян вимагає відповідного типу пензликів для досягнення бездоганного результату. Правильно обравши кисть для рум'ян, ви зможете з легкістю підкреслити природну красу та створити професійний макіяж. У цій статті ми розповімо, як підібрати пензлик для нанесення сухих та кремових текстур, щоб ваше обличчя завжди мало свіжий і доглянутий вигляд.

пензель для рідких рум'ян

 
WOBs

Чим пензель для рідких рум'ян відрізняється від кісточки для сухих? Погляд очима виробника професійних б’юті-інструментів WoBs

Професійні макіяжні кісточки для нанесення будь-яких текстур від виробника Wobs мають ретельно продуману форму та щільність пучка, розроблену для конкретного продукту. І пензлики для сухих і кремових рум’ян не є винятком. Кожному типу притаманні певні особливості, які допомагають досягти бажаного ефекту, адже кожна текстура рум’ян по-своєму унікальна:

Кремові рум'яна: м’якість і точність синтетичних волокон

Кремові рум'яна мають насичену м'яку текстуру, яка легко розподіляється по шкірі, створюючи природний рум'янець з вологим фінішем. Найкраще для нанесення кремових рум'ян підходять кісточки для макіяжу з синтетичного ворсу. Вони набирають лише необхідну кількість продукту, що дозволяє уникнути штучності у мейкапі. Що стосується форми, то оптимальним вибором є скошений або плоский пензель, як, наприклад, кісточка для нанесення рум'ян W3038. Маючи витягнуту форму пелюстки, він допомагає точніше контролювати нанесення та сприяє м’якому розтушовуванню. Крім того, він забезпечує легкість у створенні природного і свіжого вигляду, тому купити пензлик для рум'ян такої моделі буде особливо корисно для власниць сухої та комбінованої шкіри.

Кожна кісточка для рум’ян, призначена для роботи з кремовою текстурою, має численні переваги, до основних з яких можна віднести:

готовоНе вбирають зайвого, сприяючи делікатному розподілу та економному використанню засобу.
готовоЗабезпечують рівномірний розподіл, створюючи легке, природне покриття.
готовоЗносостійкі, легкі в догляді та не бояться регулярного очищення.
готовоПідходять для точного нанесення, дозволяючи контролювати інтенсивність кольору.

Сухі рум'яна: натуральний ворс для ідеального матового фінішу

Сухі рум'яна зазвичай представлені у вигляді пудрових текстур, які надають шкірі матового ефекту. Для їхнього нанесення рекомендуємо купити кісточки для макіяжу з натурального або високоякісного синтетичного ворсу. Таке наповнення чудово поглинає сухий пігмент і забезпечує м'яке нанесення, дозволяючи досягти плавного розподілу засобу.

Обираючи кисть для рум’ян, важливо правильно підібрати форму, залежно від ефекту, якого ви прагнете досягти. Круглі пензлі, як, наприклад, кисть W3513 дозволяють точно дозувати рум'яна і створювати різні ефекти — від легкого натяку на колір до насиченого рум'янцю. Скошені кисті, як пензлик W3037, дають більше контролю під час нанесення і підходять для контурингу. А якщо ви прагнете отримати максимально природний мейкап, найкраще купити якісні пензлі для нанесення рум'ян від виробника WoBs з об’ємним, пухнастим пучком, до прикладу, кисть W3717.

Всі кісточки для сухих текстур, як і пензель для рідких рум'ян з лінійки WoBs, мають свої унікальні особливості, що роблять їх незамінними для роботи з цією консистенцією:

готовоНатуральний ворс м'яко розтушовує пігмент, не залишаючи різких ліній і чітких контурів.
готовоМ’який і ніжний пучок рівномірно розподіляє сухий пігмент, зберігаючи натуральність образу.
готовоВони ідеальні для ніжного розтушування та легкої корекції.
скошений пензлик wobs

Хотілося б дізнатись ще більше про кисті для макіяжу та тонкощі вибору рум'ян? Перегляньте нашу статтю "Як обрати ідеальний відтінок рум'ян та правильну кісточку для їх нанесення? - WoBs", де на вас чекає чимало корисних лайфхаків і порад.

 
WOBs

Спробуйте купити кісточку для рум'ян від Вобс та відкрийте для себе секрет бездоганного рум’янцю

Правильно підібрана кисть для рум'ян дозволить вам створити бездоганний макіяж і підкреслити природну красу. Подаруйте собі можливість купити кісточку для рум’ян з лінійки ВоБс або одразу набір всіх необхідних для мейкапу пензлів та відчуйте переваги використання професійних б’юті-інструментів. А щоб забезпечити їх довговічність, не забувайте регулярно мити кисті, зберігати їх у спеціальному чохлі та не використовувати один пензель для різних продуктів. А наш онлайн-магазин кистей для макіяжу бренду Вобс забезпечить вас всім необхідним для дбайливого догляду за ними.