WOBs

Розсипчаста пудра – це не просто важливий елемент макіяжу, а справжній секрет бездоганної шкіри. Вона допомагає закріпити мейкап, забезпечуючи його стійкість протягом всього дня, і дарує шкірі неймовірну матову гладкість. У цій статті ми розглянемо три способи нанесення цього косметичного продукту та визначимо, яка кісточка для пудри найкраще підходить для кожного з них.

Професійна кисть для пудри від ВоБс

 
WOBs

Професійна кисть для пудри від ВоБс відкриє вам нові можливості улюбленого продукту

Розсипчаста пудра вже давно посіла почесне місце в б’юті-арсеналі сучасних жінок. Цей косметичний засіб іноді може врятувати цілий день, в лічені хвилини перетворивши мейкап на ідеальний. І ось лише три приклади, які це доводять:

готовоНанесення пудри замість тональної основи

Розсипчаста пудра може стати чудовою альтернативою тоналці. Особливо в літню спеку або в ситуації, коли часу просто обмаль, а без макіяжу, хоча б легкого, просто не обійтись. В такій ситуації розсипчаста пудра – саме те, що вас врятує. Для її нанесення найкраще підійде професійна кисть для пудри W3019. Її широкий пучок дозволяє рівномірно нанести продукт на шкіру обличчя, забезпечуючи легке покриття і делікатно вирівнюючи тон. Крім того, ця плоска кисть для пудри, завдяки своїй формі, допоможе опрацювати найделікатніші ділянки, приховуючи незначні недоліки. Використовуючи цей пензель для пудри, почніть нанесення з центру обличчя і рухайтесь до периферії, виконуючи легкі, кругові рухи. Ця велика кисть для пудридопоможе досягти максимально природного ефекту і створити гладеньку основу для мейкапу.

готовоЗбільшення об'єму та довжини вій

Цей маловідомий лайфхак може значно покращити вигляд ваших вій. Нанесення тонкого шару розсипчастої пудри на вії перед використанням туші допомагає створити додатковий об’єм і довжину. Для цього вам знадобиться маленька, щільна кісточка для нанесення пудри W3025. Виконана з кукурудзяного волокна, вона має зручну округлу форму пучка, що дозволяє опрацювати вигини вій, не чіпляючи зайвого. Просто закрийте очі і перед використанням туші обережно нанесіть трохи пудри на вії. Отриманий результат переконає вас, що купити кісточку для пудри цієї моделі було найкращим рішенням для надання віями густоти, об’єму та виразності. 

готовоЗамість праймера

Якщо у вас немає праймера під рукою, розсипчаста пудра може стати чудовою альтернативою. Кремові текстури, нанесені на пудрову основу, можуть відкритись з іншої сторони. Для нанесення пудри цим способом радимо замовити пензлик для пудри з натурального ворсу на Вобс моделі W3558. Виконаний з м’якого та ніжного ворсу кози, він дозволить рівномірно нанести продукт на такі чутливі ділянки шкіри, як губи, повіки або зона під очима, підготувавши їх для нанесення помади, тіней або консилера. Цей пензель, як і всі професійні кісточки для макіяжу на wobs.ua, вирізняється бездоганною якістю наповнення та високою ефективністю. Він допоможе рівномірно нанести пудру ідеально тонким шаром і уникнути таких неприємних ситуацій, як забиття складок або розтікання помади за промальований контур.

Щоб відкрити нові можливості розсипчастої пудри, варто перевірити хоча б один спосіб на собі. А необхідну для цього кисть для пудри купити в Києві та в інших містах України ви можете саме на нашому сайті за доступною ціною та швидкою доставкою в будь-який куточок країни.

 
WOBs

Кісточка для пудри купити яку ви можете в WoBs, допоможе вам дізнатись про можливості цього продукту значно більше

Кісточка для пудри купити

Кісточка для пудри купити яку ви можете в WoBs, може в рази покращити ваш мейкап і зробити його більш виразним та неповторним. Наш онлайн-магазин пензлів для мейкапу - WOBS постійно поповнює свій асортимент різноманітними моделями, щоб ви могли обрати свою ідеальну кісточку, з якою зможете спробувати щось новеньке в макіяжі. Як, наприклад, прозору пудру, про особливості якої ми писали в статті «Як правильно наносити прозору пудру та яку професійну кісточку для пудри обрати?».