WOBs

Базовий набір кісточок для мейкапу – це основа, на якій будується будь-який образ, від максимально природного на щодень до яскравих акцентів у вишуканому вечірньому аутфіті. Правильно підібрані пензлі для макіяжу не тільки полегшують нанесення косметичних засобів, а й допомагають досягти бездоганного результату, підкреслюючи натуральну красу. У цій статті ми розглянемо, як самостійно зібрати оптимальний набір б’юті-інструментів для щоденного мейкапу, додавши до нього тільки найнеобхідніші кісточки для макіяжу. купити кісточки для макіяжу

 
WOBs

Як обрати професійні пензлі для макіяжу на щодень: поради від ВоБс

Ми підготували для вас кілька дієвих порад, які допоможуть створити ідеальний набір пензлів, що стане вашим надійним помічником при створенні щоденного образу:

готовоВибір кісточки для нанесення тону. Запорукою успіху будь-якого мейкапу є ідеально рівний та натуральний тон шкіри. Одним з найкращих варіантів на цьому етапі є м’яка та ніжна на дотик кисть для тону W3246 з синтетичного таклону. ЇЇ широка, плоска форма дозволяє швидко та ефективно нанести косметичний продукт будь-якої консистенції, рівномірно розтушовуючи його і зберігаючи натуральність щоденного образу. Крім того, цей пензель, що пропонує онлайн-магазин професійних кісточок для макіяжу ВоБс, вбирає тільки необхідну кількість косметики, сприяючи економному її використанню. 
готовоОбираємо кісточки для рум’ян. Щоб додати обличчю свіжості та виразності, варто навчитись правильно наносити рум’яна та підібрати професійні пензлі для макіяжу, які допоможуть досягти бажаного ефекту. Радимо звернути увагу на кисть для рум’ян W3016 зручної заокругленої форми, що дозволяє контролювати інтенсивність кольору та плавно розтушовувати рум’яна. При нанесенні віддайте перевагу легким круговим рухам вздовж лінії вилиць, а професійні кісточки для макіяжу від WoBs допоможуть вам досягти природного та виразного ефекту. 
готовоДля створення макіяжу очей вам неодмінно стануть у пригоді кісточки для тіней. Для цього етапу ми рекомендуємо купити пензлі для макіяжу універсальної форми. До прикладу, модель W3544. Ця кісточка виконана з неймовірно ніжного та м’якого ворсу лисиці, що ідеально підходить для роботи з чутливою зоною навколо очей і допомагає досягти максимально ефективного вбивання тіней. Цей пензлик для тіней має плоску форму середнього розміру, що дозволяє рівномірно розподілити тіні на складці, зробити плавні переходи та опрацювати найдрібніші деталі, створюючи цікаві акценти у вашому щоденному мейкапі. 
готовоЩоб зробити ваші брови ще більш виразними та доглянутими, вам знадобляться кисті для брів. WoBs пензлики допоможуть вам охайно промалювати відсутні волоски, делікатно заповнюючи порожнечі та моделюючи бажану форму. Найпопулярнішим б’юті-інструментом з цієї лінійки є пензлик для брів W3242. Його короткий та пружний синтетичний ворс ідеально підходить для роботи з пігментами будь-якої текстури, рівномірно розподіляючи його між волосинками та гармонійно підкреслюючи форму брів. А його плоска форма зі скошеним краєм дозволяє опрацювати найдрібніші деталі, з якими ваш погляд щодня буде неперевершеним.
готовоДля того, щоб зробити ідеальний мейкап губ, у вашому наборі мають обов’язково бути пензлі для помади. Ми радимо замовити кісточки для макіяжу, які здатні не тільки створити виразний контур, а й виконати якісне розтушування помади та скорегувати форму губ. Наприклад, модель W3226 з легендарної колекції Dark Chocolates. Вона дуже зручна, практична та функціональна і неодмінно порадує вас своєю якістю та бездоганним результатом.

Правильно скомпонувавши свій базовий набір пензликів та знаючи всі тонкощі про кисті для макіяжу яка й для чого, ви зможете щодня створювати неповторні образи та завжди виглядати неперевершено.

 
WOBs

WoBs – лідер на ринку б’юті-інструментів України, який пропонує купити кісточки для макіяжу преміальної якості

базовий набір пензликів

Зібрати свій базовий набір пензликів для щоденного мейкапу з WoBs – це просто, зручно та вигідно, адже у нас ви можете купити кісточки для макіяжу найвищої якості, для кожного етапу створення образу на щодень і за приємною ціною. У статті "Змінитися до невпізнаваності чи залишатися собою? Вирішувати тобі, а підкреслити красу допоможуть кісточки від Wobs" ми писали про особливості наших пензликів та за що їх обирають любителі мейкапу і досвідчені майстри б’юті-індустрії. Тож не відмовляйте собі у задоволенні замовити кисті для макіяжу на wobs.ua, які неодмінно стануть вашим надійними супутниками у створенні досконалого щоденного мейкапу