WOBs

Кожна жінка, яка обожнює виконувати макіяж, добре знає про важливість використання відповідних пензлів. За допомогою таких інструментів вдасться вдало підкреслити окремі риси обличчя, приховати певні недоліки та додати образу довершеності. На жаль, не всі, у кого є кісточки для макіяжу, приділяють окрему увагу правильному догляду за ними. Нехтування цим фактом може призвести не лише до завчасного зносу б'юті-аксесуарів, а й до погіршення самопочуття. В зв'язку з тим, що між ворсом регулярно накопичуються залишки косметики, потовиділення, пил, згодом у пучку починають розвиватися хвороботворні мікроорганізми. Вони є основною причиною появи прищів, вугрів, алергічних реакцій і інших неприємностей. Крім цього, коли є залишки косметики, вам не вдасться виконати досконале нанесення, що призведе до спотворення бажаного відтінку та насиченості. Щоб уникнути подібних проблем, вам варто дізнатись, як і чим мити кисті для макіяжу. 

купити кісточки для макіяжу ВобС

 
WOBs

Чим мити кисті для макіяжу: прислухайтесь до корисних порад і виконуйте мейкап безпечно!

Ми - виробник Вобс, який профілюється на створенні та реалізації макіяжних інструментів, тому добре знаємо, як забезпечити їм належний догляд і збільшити термін служби. Прислухайтесь до наших порад і ви точно не пошкодуєте, адже кисті для макіяжу будуть вас щоразу тішити без шкоди для здоров'я та краси. Ми зібрали наступні корисні рекомендації:

Якщо у вас проблемна шкіра, схильна до періодичних висипань, чи ви працюєте в салоні краси, то в такому випадку професійні кісточки для макіяжу мають чиститись регулярно, щоразу після завершення процедури makeup.
Кисті для макіяжу від виробника, призначені для роботи з кремовими, гелевими чи рідкими текстурами, вам слід мити мінімум 2 рази на тиждень.
З порошкоподібною чи сухою косметикою все не так суворо, адже кісточки для макіяжу WoBs, призначені для нанесення тіней, рум'ян чи пудри дозволяється мити раз на тиждень.
Варто розуміти, що якщо ви вирішили купити кисті для макіяжу із натурального ворсу для роботи з сухими текстурами, то вони потребують більш ретельного догляду. Для їх миття не рекомендується застосовувати спиртовий розчин чи мило, адже вони висушують ворсинки і можуть спровокувати їх осипання. Замість них слід підготувати спеціальні засоби догляду за кісточками.
Щіточки з синтетичними пучками потребують більш акуратного та ретельного догляду тому, що вони призначені для нанесення рідких, кремових текстур. Проте якщо у вас закінчились спеціалізовані засоби, їх замінити може мило. 
Вам слід знати, як мити кісточки для макіяжу правильно. Засоби догляду наносьте у невеликій кількості, виконуючи масажні рухи за годинниковою стрілкою. Промивати щіточки потрібно проточною водою пучком вниз у вертикальному положенні. Основу мочити не варто, так як це може спровокувати подальше від'єднання та осипання ворсу.

пензлики для макіяжу купити  WOBS

Тепер ви знаєте, як часто потрібно мити кісточки для макіяжу таким чином, щоб вони служили довго та не наносили шкоди. Проте не варто забувати і про процес їх висушування й умови зберігання. Сохнути інструменти мають самостійно, розміщувати їх поблизу батареї та використовувати фен заборонено! Якщо ви вже встигли купити кісточки для макіяжу, потрібно знати, як їх зберігати. Не тримайте аксесуари відкритими, адже на них регулярно осідатиме пил. Щоб забезпечити належне зберігання, підготуйте спеціальний чохол, який пропускає повітря, але захищає від забруднень.

 
WOBs

Професійні кісточки для макіяжу замовляйте у нас і побачите, як зміниться ваше ставлення до мейкапу!

Пензлики для макіяжу купити ми пропонуємо вам на сайті wobs.ua , у нас є в наявності понад 300 інструментів для виконання різноманітних технік і для роботи з різними ділянками обличчя. Вобс постійно поповнює асортимент актуальними моделями, тому що старається для вас і хоче, щоб ви щоразу отримували нові емоції та відповідний ефект. Купуйте щіточки для мейкапу у нас і прислухайтесь до порад, як за ними правильно доглядати. У такому випадку б'юті-аксесуари і прослужать набагато довше і тішитимуть вас бездоганним результатом.