WOBs

Макіяж вже давно є невіддільною частиною нашого життя. Для більшості сучасних жінок мейкап став щоденним ритуалом, а для б’юті-майстрів – ключовим елементом їхньої професійної діяльності, і без якісних кісточок тут не обійтись. Український виробник професійних б’юті-інструментів ВоБс розробив унікальний набір пензликів для макіяжу Dark Chocolates, який уже встиг завоювати прихильність багатьох.

Професійний набір кісточок для макіяжу Dark Chocolates

 
WOBs

Професійний набір кісточок для макіяжу Dark Chocolates – ідеальний вибір для бездоганного мейкапу

Комплект професійних кісточок від українського виробника WOBS з серії Dark Chocolates містить 12 пензликів, які вирізняються особливою точністю та ніжністю нанесення пігменту і здатні втілити найскладніші ефекти у різноманітних техніках мейкапу. До основних переваг цього набору можна віднести:

готовоЕргономічність. Професійний набір кісточок для макіяжу представлений у зручному та до дрібниць продуманому кейсі, що забезпечує зручне та організоване зберігання кожного пензлика.
готовоРаціональність. Комплект Dark Chocolates має зручне та логічне розташування та кріплення кісточок, що дозволяє вибрати потрібний пензлик без зайвих зусиль та перешкод.
готовоБагатофункціональність. Обираючи універсальні кісточки для макіяжу набори стануть найраціональнішим рішенням, адже в комплекті Dark Chocolates є всі базові пензлики для роботи у будь-якій техніці мейкапу.
готовоБездоганна якість. Цей набір кісточок для макіяжу натуральні та синтетичні волокна поєднує у собі преміальної якості. Надзвичайно м’який та ніжний ворс кози та соболя – для сухих текстур, або сучасний гіпоалергенний таклон – для нанесення косметичних засобів кремової, рідкої або жирної текстури.
готовоДоступність. Замовити набір кісточок для макіяжу Dark Chocolates на ВоБс ви маєте можливість за помірною ціною, що завжди вигідніше, ніж купувати кожен пензлик окремо. 
готовоДовговічність. WoBs завжди робить акцент на якість, виготовляючи кожен пензлик з особливою увагою до деталей. Високоякісний ворс, оптимальна щільність та надійна фіксація роблять наші б’юті-інструменти ідеальними для професійного використання та повсякденного мейкапу.
готовоЗручність. Набір кісточок для макіяжу в коврику дуже зручний та компактний, що дозволяє легко помістити його в сумочку або косметичку, адже він не займає багато місця.
 
WOBs

Dark Chocolates – неперевершений набір пензликів для макіяжу

Маючи в своєму арсеналі б’юті-інструментів професійний набір кісточок для макіяжу ВоБс, ви з легкістю зможете опанувати трендові техніки виконання щоденного та вечірнього мейкапу.

Нанесення рум’ян і хайлайтера

Щоб створити легкий натуральний рум’янець, вам знадобиться пухнаста кисть з натурального ворсу кози, яка дозволить вам нанести косметичний засіб легким рівномірним шаром, скошена кісточка для корекції – для створення виграшних акцентів, і вузький плоский пензлик, який буде корисним для корекції розрізу очей та форми носа. Набір кісточок для макіяжу купити який ви можете на нашому сайті, включає всі ці пензлики і допоможе зробити ваші щічки бездоганно привабливими.

Блендінг тіней

Для створення плавних і гармонійних переходів між відтінками найкраще використовувати кисть у формі «бочечки», яка дозволить зробити легкий градієнт без чітких ліній та контурів. Обираючи набір кісточок для макіяжуDark Chocolates, ви отримаєте одразу чотири пензлики різних форм, розмірів та наповнення, які чудово підійдуть для створення особливих ефектів тінями вашої улюбленої консистенції.

 
WOBs

Купити набір кісточок для макіяжу Dark Chocolates від WoBs, щоб подарувати собі омріяні пензлики

Купити набір кісточок для макіяжу Dark Chocolates

Набір пензликів для макіяжу Dark Chocolates – це багатофункціональний професійний комплект, кожна кісточка якого знає своє призначення і допоможе вам виконати різні завдання в мейкапі з високою точністю та ефективністю. В WoBsви маєте можливість купити набір кісточок для макіяжу Dark Chocolates за приємною ціною і зробити подарунок самій собі, що стане запорукою вашого бездоганного образу.