WOBs

Якщо ви лише починаєте свій шлях у мейкапі, вам необхідно підібрати тип стрілок, що будуть підходити до вашої форми обличчя та очей. Але для цього вам знадобиться правильна професійна кісточка для малювання стрілок. У цій статті ми розглянемо тип кісточки, що найкраще підійде для тих, хто лише вчиться малювати стрілки.

Кісточка для стрілок wobs

 
WOBs

Кісточка для стрілок: яка краще для новачків та якими вони бувають?

Для початку, вам варто ознайомитися із тим, які взагалі бувають кісточки для підводки, та для яких технік вони підійдуть краще. Розглянемо базові варіанти:

  • Плоский пензлик для стрілок – універсальний варіант, що підійде для створення ліній різної товщини залежно від нажиму руки.
  • Скошена кисть для підводки – завдяки своїй формі допомагає створювати чіткі лінії та гострі кути. Стрілки скошеною кісточкою виходять графічними та оригінальними, тому добре розкриють ваш творчий потенціал.
  • Тонка кисть для стрілок – ідеальна для створення тонких довгих ліній та промальовки деталей.
  • Пухнастий пензлик – завдяки йому ви можете спробувати техніку м’яких стрілок, адже він створений для розтушування.

Кісточок існує дуже багато, але все ж, який з усього цього різноманіття вибрати пензлик для підводки новачкам?

готовоКисть для тонких ліній – попри все, це найбільш базовий і універсальний варіант. Саме з цією кистю ви зможете спробувати різні техніки та набити руку на тонкі та рівні стрілки. Синтетичний варіант буде більш оптимальним для новачків, адже він більш довговічний і потребує меншого догляду. А з часом ви зможете спробувати купити кісточку для підводки з натурального ворсу.
готовоКисть для тонких ліній із загнутим кінцем – завдяки формі стрижня цієї кисті, ви можете зайняти правильне положення руки, і при цьому зручно розташувати кісточку біля ока, що забезпечить рівні лінії.
готовоСиліконова кісточка для підводки – такий інструмент знадобиться вам для практики у розтушовці ліній. Крім того, ви можете її купити як кісточку для нанесення гелевої підводки для очей, коли наб’єте руку і захочете вийти на новий рівень. Силікон легкий у догляді матеріал, тому це буде зручним варіантом.
 
WOBs

Якою кісточкою малювати стрілки? Кисть для тонких ліній у застосуванні

Розглянемо приклади використання пензликів для стрілок, створених для новачків, детальніше.

Купити кісточку для стрілок  WoBs

Кисть для тонких ліній:

  1. нанесіть консилер чи тіні у якості бази;
  2. наберіть трохи підводки і почніть нанесення з внутрішнього куточка ока; проведіть лінію до зовнішнього кута ока;
  3. намітьте крапочками майбутню стрілку;
  4. проведіть за ними лінію вашої стрілки, за потреби потовщуючи її;
  5. не тисніть на пензлик занадто сильно.

Силіконова кісточка:

  • підготуйте повіку консилером чи тінями;
  • для використання силіконової кисті доцільною може бути гелева підводка;
  • попередньо ви можете намітити майбутню стрілку олівцем;
  • рухаючись від внутрішнього куточка ока проведіть пензликом лінію вздовж вій;
  • наведіть нарис своєї стрілки та виправте товщину ліній;
  • якщо ви хочете спробувати техніку м’якої підводки, скористайтеся тією ж самою або пухнастою кісточкою і розтушуйте контур стрілки. Ви також можете додати тіней маленьким плоским пензлем.

Пензель зі скошеним наконечником використовується так само, як і перший пензлик, але завдяки його формі він може бути легшим у використанні. Спробуйте різні кісточки і обирайте комфортні для себе.

 
WOBs

Купити кісточку для стрілок у нашому магазині WoBs – найкраще рішення для новачків, що слідують за фахівцями

Отже, кісточка для стрілок є незамінним інструментом для їх створення, але кожен майстер обирає для себе свою. Ми, український виробник професійних кісточок для макіяжу, виготовляємо пензлі згідно з потребами професійних майстрів мейкапу, враховуючи зручність та довговічність. Тому наші інструменти стануть для початківців прекрасним знайомством із професійними пензлями для макіяжу. Ми пропонуємо унікальну можливість замовити пензлики для стрілок бренду WoBs, що відповідають усім вимогам якості та є втіленням поєднання практичності й стилю. Переходьте в онлайн-каталог та обирайте онлайн-магазин кісточок для стрілок WoBs, щоб розпочати створення своїх ідеальних мейків.