WOBs

Кісточки для макіяжу – наші основні інструменти у створенні мейкапу. Але враховуючи, що наше обличчя контактує із ними постійно, дуже важливо дотримуватися умов гігієни при їх використанні. Адже разом із залишками косметики, на пензлях залишається пил та бруд, а у залишках вологих засобів взагалі можуть почати розвиватися шкідливі бактерії. Це може призвести до висипань та подразнень шкіри.

засіб для очищення кісточок wobs

Ось чому дуже важливо знати,  як чистити кісточки для макіяжу. У цій статті ми розглянемо три основних етапи догляду за вашими інструментами. Знаючи про ці правила та придбавши спеціальний очищувач для кісточок, догляд за ними стане набагато простішим.

 
WOBs

Як використовувати очисник для кісточок так, щоб зберегти функціональність пензлів для макіяжу?

готовоРегулярність. Регулярне очищення дозволить максимально підвищити термін використання кистей та вбереже вас від проблем зі шкірою. Частота очищення буде варіюватися від того, як часто і для якого виду косметики ви використовуєте пензлики. Кисті для тону й помади потребують щоденного очищення; для сухої косметики – рум’ян, пудри, тіней – раз на тиждень-два. Для швидкого та успішного очищення ви можете використати серветки для очищення пензлів. Це хороший варіант при щоденному догляді, адже допоможе зберегти пензлі від “облисіння”.
готовоДбайливість й очищення. Велике значення має вибір засобів для очищення ваших кісточок. Кисті з натурального ворсу потребують лагідності: ні в якому разі не можна використовувати спиртові засоби, адже це пересушить та зіпсує ворс. Краще використати спеціальний засіб для очищення кісточок. Ви просто можете купити спрей для очистки кистей для макіяжу і слідувати інструкції: розпиліть засіб на пензлик, зачекайте декілька секунд, щоб почали діяти активні компоненти. Очистіть пензлик ватним диском чи серветкою і дочекайтеся повного висихання. Такий засіб делікатно очищує пензлі й не потребує сушки. А от для синтетичного ворсу може знадобитися щось більш грубе – тоді використайте звичайне мило й круговими рухами втираючи його, виконайте очищення, потім ретельно усе змивши.
готовоСушіння й зберігання. Але для використання такого методу очищення, важливо знати про правильну сушку кистей. У жодному разі не можна сушити пензлі феном чи біля обігрівача – це лише зіпсує ворс. Використовуйте коврик для очищення кистей – він підійде не тільки для ефективного миття пігменту, а й для сушки. Для зберігання пензлів радше використовуйте чохли, адже це вбереже їх від зайвого забруднення.
 
WOBs

Засіб для очищення кісточок, замовити який можна в інтернет-магазині WoBs – найкращий догляд за вашими пензликами

купити очисник для макіяжних кістей

Враховуючи важливість гігієнічності макіяжних пензлів дійсно розумним рішенням буде купити очисник для макіяжних кістей. У нашому магазині ви можете придбати не лише очисник для макіяжних пензлів, а й:

готовоковрик для очищення
готовосерветки для очищення
готовосіточки для сушіння. 

Усі наші засоби догляду за інструментами створенні із безпечних та якісних компонентів. Професійний експрес-очисник кісточок для макіяжу WoBs – вибір майстрів візажу, що поважають себе та своїх клієнтів. Радимо замовити онлайн засіб для очищення макіяжних кісточок на WoBs вже зараз і надалі піклуватися про свої інструменти лише найкращим чином.