WOBs

 Догляд за пензликами з натурального та синтетичного ворсу мають деякі відмінності.Натуральні кісточки для макіяжу, на відміну від синтетичних, потребують більш дбайливого та уважного ставлення й догляду. У цій статті ми розглянемо, яким способом варто очищати кисті з натурального ворсу так, щоб вони прослужили вам роки.

купити професійний очисник для макіяжних кісточок на WoBs

 
WOBs

Очисник для кісточок  – найкращий варіант для дбайливого догляду

Ворс натуральних кісточок є доволі чутливим і потребує обережного ставлення, щоб запобігти розпушуванню, випаданню чи іншим проблемам. Для того, щоб не пошкодити ворс під час самого догляду, варто використовувати професійний засіб для очищення кісточок. Такі засоби зазвичай містять активні компоненти, що видаляють увесь бруд та мікроби, проводячи ефективне очищення з мінімумом ваших зусиль.

Слід дотримуватися такого алгоритму використання очисників для пензлів:

готовоСпочатку використайте спрей для очистки кистей, сприснувши невелику частину на ворс. Зачекайте декілька секунд, доки почнеться дія активних компонентів.
готовоДалі візьміть силіконовий килимок для миття кісточок і почніть проводити по ньому кісточкою круговими рухами. Завдяки різноманітним рельєфам на килимку, очищення відбувається комплексне і ретельне.
готовоЗмивати водою такий засіб не потрібно, але варто зачекати, доки кісточки просохнуть. У жодному разі не можна сушити їх феном та біля обігрівача, адже теплова дія може зіпсувати ворс або розплавити клей. Краще скористайтеся сіткою для сушки, яка забезпечить вашим пензлям природне та делікатне висихання.
готовоЯкщо ви не маєте часу на сушку кісточок, або просто хочете спробувати альтернативний очищувач для кісточок – ви можете спробувати серветки для очищення пензлів. Вони не менш ефективно справляються із забрудненнями, але при цьому не потребують довгого висихання – достатньо лише зачекати декілька хвилин.
 
WOBs

Регулярна чистка для кистей з натурального ворсу та її переваги

Регулярне чищення кісточок для макіяжу має значення, і ось чому:

  1. збереження якості пензлів – регулярне очищення зберігає їх від псування ворсу, продовжуючи життя кісточкам;
  2. нанесення макіяжу – очищенні пензлі краще справляються з рівномірним та чистим нанесенням косметики;
  3. гігієнічні норми – брудні пензлі накопичують пил, відмерлі частини шкіри та бактерій, що може спричинити подразнення та висипи на вашій шкірі. Регулярний догляд за пензлями дозволить цьому запобігти;
  4. естетичне задоволення – доглянуті пензлі виглядають набагато краще, є більш комфортними і практичними у роботі. 

Лише рідина для очищення кистей після кожного використання – і ваші пензлики надійно прослужать вам протягом років. Не економте на своїх інструментах та гігієні і дотримуйтесь головних правил очищення макіяжних кісточок. 

 
WOBs

Купити очисник для макіяжних кистей на WoBs – найкраще рішення для ваших кісточок

рідина для очищення кистей wobs

Ми, виробник пензлів для макіяжу – WoBs, дбаємо про надійність та довговічність наших товарів. Саме тому, окрім професійних кистей для макіяжу, ми пропонуємо лінійку засобів для очищення ваших кісточок. Це найкраща можливість, адже ви можете купити професійний очисник для макіяжних кісточок на WoBs, так само, як і пензлі для різноманітних мейкапів – усе на одному сайті. Наші професійні менеджери завжди підкажуть, який краще засіб для очищення кісточок замовити, тож у вас точно не виникне труднощів із вибором.

Обирайте наш інтернет-магазин кісточок для макіяжу WoBs і забезпечте своїм пензлям якісний та перевірений догляд.