WOBs

Пастельних відтінків для маскування мішків під очима, висипань та інших недоліків шкіри не завжди буває достатньо. У таких випадках вам у пригоді стане палетка кольорових консилерів з величезною гамою відтінків. Секрет ефективності її використання полягає в тому, що протилежні кольори нейтралізують один одного, вправно приховуючи подразнення шкіри. Висипання можуть бути абсолютно різними, тому необхідно навчитись правильно підбирати відтінки та купити кисть для консилера, яка допоможе вам замаскувати недоліки швидко та ефективно. 

Професійна кисть для консилера

 
WOBs

Професійна кисть для консилера – потужна зброя у боротьбі з недоліками шкіри

Кількість відтінків, які містить палетка кольорових консилерів, вражає своїм різноманіттям, тому інколи буває важко обрати потрібний тон. А якщо ви новачок у цій справі, то до вибору відтінку додається ще й питання «Якою кісточкою наносити консилер?». Ми підготували кілька простих лайфхаків, які допоможуть вам розставити всі крапки над «і» у цьому питанні:

готовоЗелений консилер. Чудово нейтралізує червоний колір, тому стане кращим вибором для маскування прищів, свіжих шрамів і почервонінь. Для його нанесення вам знадобиться кисть для консилера круглої форми. Радимо звернути увагу на пензель W5209. Ця кісточка для розтушовування консилера виконана з синтетичного таклону та має щільну набивку пучка, яка дозволить вам локально нанести засіб, не розмащуючи його на шкірі.
готовоФіолетовий консилер. Ідеальний колір для вирівнювання тону шкіри, який відмінно впорається з жовтими плямами на обличчі. Для його нанесення варто обирати кисті для консилера прямої плоскої форми, наприклад, синтетичний пензлик W5213. Ця кисть для консилера дозволяє точно нанести засіб на конкретну ділянку та делікатно розтушувати його, вирівнюючи тон та зберігаючи природність мейкапу. 
готовоЖовтий консилер. Якщо вам хотілося б приховати пігментні плями, веснянки або сині кола під очима, цей колір – саме те, що вам потрібно. Для м’якого розтушування засобу рекомендуємо кисть для косилера купити круглої форми зі щільною набивкою. Вона допоможе вам делікатно та рівномірно розподілити цей косметичний продукт, створюючи плавний перехід між кольором консилера та тоном вашої шкіри. Саме такою є кисть для нанесення консилера від WoBs W5207. Виконана з таклону, вона чудово підходить для роботи з цим засобом і на відмінно впорається з цим завданням.

У статті «Кісточки для консилера для чутливої шкіри обличчя: як вибрати?» ми знайомили вас з особливостями наших пензлів та їх перевагами. Тож, купуючи кісточки для макіяжу професійні від українського виробника WOBS, ви можете бути впевнені, що обираєте якісні пензлі, що ефективно працюють і не викликають алергічних реакцій.

 
WOBs

Купити кисті для консилера від WoBs, щоб маскування недоліків на шкірі обличчя перестало бути для вас проблемою

Купити кисті для консилера від WoBs

Онлайн-магазин професійних пензлів для макіяжу ВОБС в своєму асортименті пропонує широкий вибір б’юті-інструментів, які допоможуть вам вправно замаскувати будь-які недоліки шкіри. В онлайн-каталозіWoBs ви можете купити кисті для консилера, виконані з високоякісних матеріалів, що мають оптимальну для цього засобу щільність ворсу, до дрібниць продуману форму пучка та ергономічний дизайн. Тому працювати з такими пензликами завжди приємно та зручно.