WOBs

Весна – найкраща пора для б’юті-експериментів, і з її приходом в моду повертаються кольорові стрілки. Яскраві, грайливі, короткі та супердовгі, ідеально тонкі та екстравагантні широкі – у весняний період можна дозволити змінити свій класичний мейкап і дозволити собі щось сміливіше. У цій статті ми розглянемо, як зробити ефектні стрілки, використовуючи правильно підібрану кисть для стрілок, та які кольори у цій техніці пасують один до одного.

Пензлик для стрілок wobs

 
WOBs

Пензлик для стрілок – те, що вам потрібно для весняного кольорового макіяжу очей 

Перш за все, потрібно опанувати деякі тонкощі нанесення кольорових стрілок. Ми підготували для вас кілька порад, які допоможуть зробити це легко та ефективно:

готовоНатренуйтесь робити контур. Використовуючи пензлик для підводки, почніть з нанесення кольору тонкою лінією вздовж лінії росту вій, поступово збільшуючи його інтенсивність, якщо ви прагнете досягти більш виразного ефекту. Найкращим б’юті-інструментом на цьому етапі буде кисть для тонких ліній W3202 синтетика. Ця кісточка для підводки ідеальна для опрацювання таких дрібних деталей, з якими не здатні впоратись інші щіточки. Цей пензлик для стрілок має форму мініатюрного язичка, що дозволяє плавно промальовувати найтонші лінії.
готовоЗберігайте плавність градієнта кольорів. Для того, щоб рівномірно промалювати край стрілки та створити гармонійний перехід між відтінками ліній та вашою шкірою, рекомендуємо вам замовити пензлик для стрілок в інтернет магазині WoBs, а саме кисть для стрілок, губ, відтушування W3244 синтетика. Маючи витончену форму пучка, ця кісточка для стрілок допоможе вам зробити делікатне розтушування, створюючи плавний та ефектний перехід між кольорами.
готовоНе бійтесь пробувати щось нове. Експериментуйте з формами та стилями стрілок, обираючи варіант, який вам найбільш до вподоби. На нашому сайті ви можете купити кісточку для стрілок W3245, яка допоможе вам впевнено коригувати ваш образ, додаючи або видаляючи кольоровий макіяж.

Визначившись, які пензлики WoBs вам стануть у пригоді під час промальовування кольорових стрілок, час познайомитись з найцікавішими колірними рішеннями, які зараз в тренді:

готовом’який коричневий та ніжний золотистий – для природного та теплого мейкапу;
готовоглибокий синій та загадковий фіолетовий – для яскравого та драматичного ефекту;
готовояскравий рожевий та чуттєвий персиковий – для ніжності та свіжості.

Кісточка для підводки купити яку ви можете на нашому сайті, допоможе вам втілити будь-які ідеї та виглядати по-весняному яскраво та ефектно.

 
WOBs

Скошена кисть для стрілок, яку ви можете замовити на WOBS стане вашим надійним помічником у створенні яскравого весняного мейкапу

Скошена кисть для стрілок

Весна – чудовий привід розквітати, і не тільки природі. Подаруйте своєму образу яскравості за допомогою кольорових стрілок. Фантазуйте, експериментуйте, творіть і надихайте себе та оточуючих своїм неперевершеним мейкапом, а український виробник професійних пензлів для макіяжу WOBS забезпечить вас найкращими б’юті-інструментами. Тоненька щіточка для підводки та скошена кисть для стрілок, замовити які ви можете на сайті WOBS, допоможуть вам реалізувати найсміливіші задуми у мейкапі та зустріти теплі дні у яскравому весняному образі.