WOBs

Нависла повіка – досить поширена особливість очей, яка при правильному макіяжі може стати родзинкою вашого образу. Використовуючи професійний пензлик для стрілок і володіючи деякими хитрощами мейкапу, ви зможете ефектно підкреслити рухому повіку, що візуально збільшить простір між бровами та віями і створить ефект більш виразного та відкритого погляду. У цій статті ми поділимось з вами основними тонкощами цієї техніки та розкажемо, як це зробити.

купити кисть для стрілок

 
WOBs

Кісточка для стрілок: нові можливості улюбленого пензлика

Для того, щоб візуально збільшити очі та приховати навислі повіки, достатньо виконати чотири простих кроки:

готовоПідготуйте повіки. Використовуючи кисть для тону W3213 синтетика, нанесіть базу на повіку. Це сприятиме кращій фіксації тіней та забезпечить стійкість макіяжу.
готовоНанесіть основу. Щоб майбутні стрілки були чіткішими та виразнішими, проведіть лінію за допомогою тіней. Для цього вам знадобиться кісточка для підводки та тонких ліній W5601 із силікону. Цей пензлик для підводки WoBs ідеально підходить для розтушованих ліній і допоможе делікатно розподілити косметичний продукт у тонких вигинах. 
готовоПочинайте малювати лінію. Використовуючи кисть для тонких ліній W3201 синтетика, проведіть лінію від внутрішнього до зовнішнього куточка ока, тримаючи її якомога ближче до лінії вій. Цей пензлик для підводки має мініатюрну форму пучка, що дозволить вам намалювати тонкі та чіткі контури. Зробіть акцент на зовнішньому куточку ока, трохи піднімаючи лінію догори, що візуально підніме повіку та зробить ваш погляд ширшим та виразнішим.
готовоЗакріпіть ефект нанесенням тіней. Щоб додати вашому погляду ще більшої відкритості, можна використати мерехтливі тіні. Для цього найкраще підійде кисть для тонких ліній W3215 синтетика. З її допомогою нанесіть тіні на внутрішній куточок ока та на зону під бровами, що допоможе відвернути увагу від опущених повік і додасть ніжного сяяння. Форма пензлика, який пропонує інтернет-магазин кісточок для макіяжу WoBs, розроблена спеціально для опрацювання округлих зон, а його синтетичне наповнення підходить для роботи з будь-якими косметичними текстурами, що робить його незамінним помічником на цьому етапі.

У статті «Як намалювати ідеальні стрілки? Короткий гайд від WoBs» ми наводили лайфхаки трендових зіркових стрілок, тож не бійтеся спробувати щось нове, експериментуйте зі стилями та ефектами. А кісточка для підводки купити яку ви можете на нашому сайті, допоможе вам втілити у життя найсміливіші ідеї, що найбільше пасуватимуть вашій формі очей.

 
WOBs

Правильно підібрана кисть для стрілок, купити яку пропонує WoBs, – секрет виразності вашого погляду

 

кисть для стрілок купити

Для того, щоб ваш мейкап був бездоганним і підкреслив виразність ваших очей, дуже важливо зробити правильний вибір і купити кісточку для стрілок, яка допоможе візуально підвищити вашу повіку та зробити погляд більш відкритим. Український виробник професійних щіточок WoBs пропонує широкий асортимент, серед якого ви зможете обрати свій ідеальний пензлик і купити кисть для стрілок, яка вправно впорається з цією задачею. Замовити професійну кісточку для нанесення стрілок від Wobs ви можете за доступною ціною в нашому онлайн-каталозі, а ми забезпечимо її швидку доставку в будь-який куточок України.