WOBs

Нанесення рум’ян – один з найважливіших етапів створення як денного, так і вечірнього мейкапу. Вони допомагають вирівняти тон, зробити правильні акценти та підкреслити вилиці. Серед широкого різноманіття типів цього косметичного засобу беззаперечними лідерами є пудра та крем. І, якщо особливості кремових рум’ян більшості вже знайомі, то про переваги пудрових знають далеко не всі. Однак, для жирної шкіри це просто знахідка. Використовуючи правильно підібрану кисть для рум’ян, ви зможете за лічені хвилини приховати надмірний блиск і мінімізувати розширені пори. Виробник кісточок для макіяжу WoBs підготував для вас кілька дієвих лайфхаків, з якими ви зможете відчути всі плюси цього косметичного засобу.

Кісточка для нанесення рум'ян від ВоБс

 
WOBs

Кісточка для нанесення рум'ян від ВоБс – ваш найкращий б’юті-інструмент для знайомства з пудровою текстурою

При використанні пудрових рум’ян варто дотримуватись простих правил:

готовоПудрові рум’яна універсальні та дуже прості у нанесенні. Маючи дуже щільну текстуру, вони делікатно проникають в пори, вирівнюючи тон та створюючи бездоганне покриття. Для досягнення оптимального результату цей засіб краще наносити на пудру, використовуючи при цьому професійні кісточки для рум’ян. В лінійці ВоБс ви можете обрати пензлик для рум’ян та корекції W3513. Виконана з натурального ворсу кози, ця кісточка для рум’ян дуже приємна на дотик і забезпечує правильне нанесення та розтушування сухої косметики.
готовоЯкщо ж ваша шкіра суха, але вам хотілося б додати нотку драматичності та вишуканості у ваш образ, пудрові рум’яна, як ніколи, будуть доречні. Тільки є одна умова – перед їх використанням, на шкіру варто нанести жирний тональний крем. Так ви створите гладкий матовий фініш, а кісточка для нанесення рум’ян забезпечить його рівномірність та природність. Радимо звернути увагу на модель W3554. Ця плоска кисть для рум’ян допоможе вам уникнути нерівностей у макіяжі та досягти бажаного ефекту.
готовоЩе один важливий момент – це консистенція. Вона може бути розсипчастою або твердою. Для несення розсипчастих рум’ян найкраще підійде кисть для рум’ян скошена W3118. Маючи дуже м’який пухнастий ворс, вона допоможе легко нанести продукт і ретельно його розтушувати. А ось для твердих продуктів рекомендуємо замовити широкукисть для рум'ян на ВоБс моделіW3554, яка краще поглинає таку текстуру, не витрачаючи зайвого.

Кожна кисть для рум’ян купити яку ви можете на нашому сайті, має до дрібниць продуману форму пучка та щільність набивки. Обравши свій ідеальний пензлик, ви зможете без зайвих зусиль створити професійний та виразний мейкап.

 
WOBs

Купити кисть для рум'ян від WOBS, щоб додати вашій шкірі пудрової легкості 

Купити кисть для рум'ян від WOBS

Інтернет-магазин професійних пензлів для макіяжу WOBS в своєму асортименті пропонує широкий вибір високоякісних б’юті-інструментів, створених для того, щоб ваш образ завжди був бездоганним. У статті «Техніки нанесення рум’ян з використанням різних типів пензлів для макіяжу wobs» ми ділились з вами основними секретами, які використовують у процесі виконання мейкапу досвідчені візажисти. Тож не бійтесь експериментувати, спробуйте додати у свій макіяж щось новеньке, а WOBS допоможе вам купити кисть для рум'ян, з якою ви відчуєте всі переваги пудрового косметичного засобу.