WOBs

Тональний крем – важлива частина будь-якого повсякденного мейку. Він здатен приховати сліди втоми та миттєво освіжити обличчя, а також замаскувати висипання, пігментні плями та просто підготувати шкіру для макіяжу. Але використати всі ці можливості тональної основи можливо, лише коли ви маєте правильний пензлик для тону.

купити кисть для тональної основи wobs

Саме від вибору кисті залежить результат та успіх вашого тону. У цій статті ми розповімо, яка кисть для тоналки впорається краще з тими чи іншими задачами.

 
WOBs

Кісточка для тоналки – як обрати “саме ту” серед їхнього різноманіття?

Правильна кисть для тонального крему – запорука рівномірного та природного покриття. Перед тим, як купити кісточки для тоналки – варто переконатися, що вони якісні, надійні та виготовлені у перевіреного виробника – такого, як WoBs. Наші кисті зроблені з найкращих матеріалів, що сприяє гарному розподілу косметики по обличчю.

Кожна кисть для тонального крему має свої особливості. Розгляньмо детальніше кисті для тону нашого асортименту та розберемо призначення кожної з них:

  1. Синтетична кисть для тоналки. Її ворс виготовлений з таклону, який економить витрати косметики завдяки раціональному вбиранню. Інструмент дозволить нанести рівномірно тон, не залишаючи навіть невеликих розводів. Також доступна для використання тими, хто має алергію на натуральний ворс.
  2. Кисть кабукі для тонального крему. Плоска кисть із рівним зрізом, завдяки якій можна одночасно нанести тон та відшліфувати шкіру. Зручна форма дозволить детально пропрацювати зону під очима та біля носа. Пензлик не залишає смуг та гарно розподіляє тон по шкірі.
  3. Кисть для нанесення тону з силікону. Створена для нанесення жирних та кремових продуктів, вона також гарно підійде для змішування косметики. Дозволить пропрацювання скулової зони. Також силікон легко очищувати, що запобігає розвитку бактерій у залишках вологої косметики.

Кожна з кісточок по-різному здатна впоратись із різними техніками нанесення тону. Ми розповімо вам про деякі з них:

готовоДля легкого покриття нанесіть трохи тоналки на ніс, почервоніння та підборіддя і рухайтесь кистю далі. Тут гарно підійде кісточка із синтетичного ворсу, адже вона вбирає надлишок крему. Далі достатньо утрамбувати тон пальцями.
готовоДля ідеального тону на фото, нанесіть крем на центр обличчя і синтетичною кистю крупного розміру розподіліть його. Для закріплення підійде прозора пудра – візьміть пензель для пудри й нанесіть невеликий шар засобу.
готовоЗа допомогою великої кісточки круглої форми наноситься тон-пудра. Опустивши кисть у засіб та струсивши надлишки, нанесіть тон легким шаром. Ви можете наносити її таким чином для закріплення крему.
 
WOBs

Купити кисть для тональної основи WoBs – досягнення ідеального тону обличчя гарантовано 

замовити якісну кістточку для тоналки на Вобс

Наш інтернет-магазин професійних пензлів для макіяжу WoBs містить у своєму асортименті різноманіття кісточок для нанесення тону. WoBs – магазин кісточок, що налічує у своєму каталозі такі пензлі, як:

  • кисті з синтетичного та натурального ворсу
  • кисті кабукі для тону
  • силіконові кисті різної форми
  • кисті для тону крупного й малого розміру
  • кисті округлої та віялоподібної форми тощо.

Переходьте до каталогу нашого сайту та ознайомтеся детальніше із професійними кісточками для макіяжу. А якщо у вас виникнуть труднощі при виборі пензлів – наші професійні менеджери допоможуть вам обрати, яку краще замовити якісну кісточку для тоналки на WoBs. 

Гарне нанесення тону потребує хороших інструментів, тому обирайте нас і створюйте ідеальний тон за допомогою професійної кісточки від WoBs.