WOBs

Український виробник пензликів ВОБС точно знає, наскільки важливу роль відіграють правильно підібрані кісточки на перших кроках опанування мистецтва візажу. Тому спеціально для новачків у світі мейкапу WoBs розробив та виготовив набір професійних кісточок для макіяжуLIMITED, який складається з 9 базових пензликів. Цей комплект створений для того, щоб надати початківцям основні б’юті-інструменти для втілення різноманітних технік макіяжу та досягнення бездоганних результатів.

Базовий набір кісточок для макіяжу wobs

 
WOBs

Базовий набір кісточок для макіяжу wobs – найкращий вибір для навчання та професійного розвитку в б’юті-індустрії 

Професійний набір кісточок для початківця серії LIMITED був розроблений з урахуванням специфіки роботи майстрів б’юті-сфери, де ідеальною має бути кожна деталь. Ми пропонуємо новачкам купити кісточки для макіяжу недорого, зовнішній вигляд яких вражає своєю елегантністю та стилем. Ручки кісточок мають продуману ергономічну форму, яка забезпечує зручний та надійний захват. Професійний комплект кісточок для макіяжу від WoBs представлений у ніжних відтінках, де колір ручок та ворсу створюють гармонійний вигляд і додають естетичності набору. Пензлики виготовлені з високоякісних натуральних та синтетичних матеріалів, ретельно підібраних для роботи з косметичними засобами різної текстури. 

Пензлі для макіяжу набір LIMITED включає у наступній комплектації:

готовоКисть для пудри з ворсу кози плоскої форми. Ідеальний пензлик для майстра-початківця. Вбираючи необхідну кількість засобу, він дозволяє рівномірно наносити пудру легким, тонким шаром, делікатно розтушовуючи її на шкірі обличчя та забезпечуючи природний фініш.
готовоПензель для рум’ян та корекції. В професійний набір кісточок для макіяжуLIMITED входить кисть з ворсу кози плоскої скошеної форми, яка стане незамінним б’юті-інструментом для вдосконалення навичок моделювання обличчя. 
готовоПлоска кісточка для тону синтетика. Ця кисть допомагає ефективно наносити та розтушовувати на шкірі обличчя засіб таким чином, що навіть новачкам під силу отримати професійний результат вже з першої спроби, забувши про страх ефекту маски.
готовоДві щіточки з соболя плоскої форми для нанесення тіней. Ці пензлики, що входять в базовий набір кісточок для макіяжу WoBs, допоможуть новачкам навчитись створювати гармонійні переходи між відтінками, експериментуючи з градієнтом кольорів.
готовоЩіточка для тушування плоскої форми з ворсу поні. Ідеальний пензлик для делікатного нанесення та розтушування тіней, який дозволить початківцю створити бездоганний мейкап очей.
готовоПензлик для помади у формі язичка. ВоБс пропонує купити набір пензлів для макіяжу, до якого входить унікальна кисть, виконана із синтетичного таклону. Її мініатюрна форма кінчика призначена для створення чітких контурів і чудово підходить як для помади, так і для олівця.
готовоТоненька кісточка для стрілки та ліній. Цей б’юті інструмент додасть новачку-візажисту впевненості під час перших експериментів зі стрілками. Тоненька кисть дозволить від WOBS творити ідеально чіткі та рівні трендові стрілки у різних техніках мейкапу.
готовоДвосторонній пензлик для брів плоскої форми. Професійний набір кісточок для макіяжу купити який пропонує ВоБс, має в своєму арсеналі і щіточку для останнього штриху мейкапу, який допоможе надати бровам ефектної форми, ретельно прочісуючи кожну волосинку.
 
WOBs

Купити набір кісточок для макіяжу LIMITED від WoBs, щоб робити впевнені кроки у світі мейкапу

Купити набір кісточок для макіяжу LIMITED від WoBs
Замовити базовий набір кісточок для макіяжу для початківця на WOBS – надзвичайно вигідна та перспективна інвестиція для новачка у сфері б’юті-індустрії. Якісні та професійні пензлики значно полегшують процес навчань і допомагають швидко та впевнено опанувати мистецтво візажу. Купити набір кісточок для макіяжу LIMITED від WoBs – вибір тих, хто тільки починає свій шлях у світі мейкапу та прагне мати надійні й якісні інструменти для професійного мейку.